Skip to content
Watch

S!RENE – The Turnover Episode 52

3 juli 2022 15:45

DJ Turne is weer terug met een nieuwe aflevering van The Turnover. Net voordat DJ Turne zijn welverdiende zomerstop ingaat heeft hij S!RENE uitgenodigd in de studio in Amsterdam om de set in aflevering 52 te verzorgen. De set is nu te bekijken via de videospeler hierboven, en is natuurlijk te beluisteren via onze Mixcloud pagina.

S!RENE

S!RENE groeide op in een omgeving vol met muziek. Zo was zijn zus zangeres in een ‘R&B-Gospel en haalde S!RENE daar vooral de inspiratie vandaan om muzikant te worden. Tegenwoordig staat de DJ & Producer uit Nederland met Nigeriaanse roots vooral bekend om zijn energieke club edits beïnvloed door Afro Beats, Dancehall & Hip Hop.

Deze edits zijn verschenen op meerdere Soulection Shows en Boiler Room sessies. Ook kreeg hij steun van verschillende artiesten zoals Major Lazer en Jarreau Vandal. Uiteraard krijgt hij ook de steun van DJ Turne en heeft hij een heerlijke set voor ons neergezet. Check de volledige tracklist van aflevering 52 hieronder.

Tracklist aflevering 52

J A V I E R – Dan G (Extended Version)

Madd3e – G.I. Joe

Maxwell – The Urban Theme

Matt Deguia – Champion Wrist

D’Angelo – Spanish Joint (Singularis Edit)

IAMNOBODI – Monarch

MJ – Rock With You (Evel Needle Remix)

Stro Elliot – James Baby

George Benson – Give Me The Night

Voilaaa Feat. Lass – Ben Bene La

EVM128 – Gamma Riddim

Bruno Mars – Perm

Cotonete & Dimitri From Paris – Parribean Disco

Destiny’s Child – Bills, Bills, Bills

Kanye West – All Mine

James Brown – Super Bad (Call Me)

Kendrick Lamar – The Heart Part 5

Sneakerjagers Radio

Wil je op de hoogte blijven van Sneakerjagers en The Turnover? Volg ons dan op Instagram en houd onze nieuwspagina in de gaten. Zo ben je altijd op tijd voor de nieuwste aflevering van The Turnover.