Skip to content
Brand

Solebox komt met een Tax Free sale

26 januari 2023 20:06
Solebox komt met een Tax Free sale

Tijdens de Solebox Tax Free sale profiteer je van 19% korting op de gehele collectie (*met uitzonderingen). Met de kortingscode 19OFF ontvang je korting op sneakers als Air Jordan 1’s, Air Jordan 5’s, Dunks en Air Max 1’s. De sale loopt van 26 januari 2023 om 00:00 uur tot 29 januari 2023. Check hier enkele top picks.

Nike Air Max 1 ‘Magma Orange’

Nike Air Max 1 'Magma Orange'
Nike Air Max 1 'Magma Orange'

Een opvallende sneaker uit de Solebox Tax Free sale, is de Nike Air Max 1 ‘Magma Orange’. De sneaker is een WMNS exclusive en is dan ook alleen in damesmaten te verkrijgen. Het bovenwerk kleurt lichtgrijs en is van mesh. De mudguard en details op het bovenwerk hebben een opvallende oranje kleur gekregen met een gespikkeld motief.

New Balance 550

New Balance 550
New Balance 550

De New Balance 550 werd in 2020 geherintroduceerd door New York-based boetiek Aime Leon Dore. Sinds zijn re-release is de sneaker niet meer weg te denken uit de huidige sneaker scene. Het model gebruikt de materialen leer en mesh. Op het middenpaneel is het N-logo in het grijs gezet. De asymmetrische overlay op de neus zorgt voor een speelse look.

Air Jordan 5 ‘Dunk on Mars’

Wmns Air Jordan 5 "Dunk on Mars"
Wmns Air Jordan 5 "Dunk on Mars"

De Air Jordan 5 ‘Dunk on Mars’ werd recent gereleased. Het model heeft een chunky silhouet en komt met een suède bovenwerk. Op de tong is het Jumpman logo geplaatst, deze keert ook terug op de hiel. Het spelersnummer van Michael Jordan ’23’ is op boven de hak gestitched.

Carhartt WIP Barrow Liner

Carhartt WIP Barrow Liner
Carhartt WIP Barrow Liner

De Carhartt WIP Barrow Liner is ook in de Solebox Tax Free sale te verkrijgen. Het jack kleurt donkergroen en heeft het Carhartt embleem op de voorzijde. Het geruite motief dat in de voering gestitched is geeft het model een chique look.

Dunk High 1985 ‘Barely Rose Denim’

Nike Dunk High 1985 "Barely Rose Denim"
Nike Dunk High 1985 "Barely Rose Denim"

De Nike Dunk High 1985 in de colorway ‘Barely Rose Denim’ heeft een retro uitstraling. Het 1985 silhouet komt met een verhoogde kraag en combineert denim details op het leren bovenwerk. De vergeelde middenzool maakt de vintage look compleet. Op de tong en op het middenpaneel zijn de Nike brandings te zien.

Daily Paper Pearce Jacket

Daily Paper Pearce Jacket
Daily Paper Pearce Jacket

Het Pearce jacket van Daily Paper heeft een opvallende print. Het item komt in een beige colorway en heeft over het gehele design sierlijke bloemen geprint. Op de borst is het Daily Paper logo gestitched. Ook dit item is in de Solebox Tax Free sale te verkrijgen met 19% korting.

Stüssy x Nike Air Max 2013

Stüssy x Nike Air Max 2013
Stüssy x Nike Air Max 2013

Een opvallende samenwerking uit 2022, was die tussen Nike en Stüssy. De twee waren geen onbekenden van elkaar en kwamen dit keer met de Stüssy x Nike Air Max 2013. Het model heeft een sportief silhouet. De Air unit loopt van de neus tot aan de hiel en zorgt voor demping. Het mesh bovenwerk komt met een ombre-effect.

Nike Zoom Vomero 5

Nike Zoom Vomero 5
Nike Zoom Vomero 5

Een van Nike’s nieuwste silhouetten is de Zoom Vomero 5. De sneaker haalt zijn inspiratie uit de hardloopschoenen uit 2000 en is er eentje speciaal voor de dames. Het bovenwerk is van mesh en heeft dynamische overlays gekregen. Op het middenpaneel is de Swoosh geplaatst. Lichtgroene details geven de sneaker een speelse twist.

Air Jordan 1 Zoom Air Comfort

Air Jordan 1 Zoom Air Comfort
Air Jordan 1 Zoom Air Comfort

De Air Jordan 1 Zoom Air Comfort haalt zijn inspiratie uit de classic Air Jordan 1 en voegt verschillende details toe aan het bovenwerk. De Swoosh op het middenpaneel is vervangen door een cut-out van het Nike logo. De kraag is van zacht foam wat het een comfortabele sneaker maakt.

Nike WMNS Air Max 97 OG ‘Silver Bullet’

Nike Wmns Air Max 97 OG "Silver Bullet"
Nike Wmns Air Max 97 OG "Silver Bullet"

De laatste opvallende pick uit de Solebox Tax Free sale is de Nike WMNS Air Max 97 OG ‘Silver Bullet’. Het model vierde in 2022 zijn 25-jarige bestaan bracht hiervoor de OG colorway terug. De ‘Silver Bullet’ heeft een zilveren upper met rode details. De dynamische overlays op het silhouet geven de sneaker een moderne look, evenals de Air unit die van de neus tot aan de hiel loopt.

Dit zijn een aantal picks uit de Solebox Tax Free sale. Van 26 januari om 00:00 uur tot 29 januari 2023 profiteer je met de kortingscode 19OFF van 19% korting op de gehele site (*met uitzonderingen). Klik op de knop hieronder om de Solebox Tax Free collectie te bekijken. Mocht je meer van dit soort nieuwsberichten willen lezen, neem dan een kijkje op onze nieuwspagina