Skip to content
Upcoming

Sneakerness keert opnieuw terug naar Amsterdam!

15 maart 2018 11:47
Sneakerness keert opnieuw terug naar Amsterdam!

Inmiddels hebben er al acht, succesvolle, edities in Nederland plaatsgevonden van de populaire sneakerbeurs genaamd Sneakerness. Het is een weekend waar veel sneakerheads naar toe leven. Eerst vond het event steeds plaats in Amsterdam maar afgelopen november, in 2017, kwam het voor het eerst ook naar Rotterdam. Maar nu is de datum voor de volgende editie van Sneakerness Amsterdam alweer bekend gemaakt, dus lees snel verder!

Sneakerness is een van de grootste sneakerbeurzen. Het wordt in meerdere grote steden gehouden zoals Parijs, Zürich, Keulen en Warschau. Verschillende merken, shops en privé verkopers uit heel Europa komen naar Amsterdam om een waanzinnige selectie van de laatste, meest exclusive sneakers te tonen en verkopen. Als jij een echte sneakerfan bent is dit iets wat je zeker niet mag missen! Naast jouw Holy Grail vinden kun je er ook lekker eten, muziek luisteren, van kunst genieten of socializen met mede-sneakerheads. Vorig jaar waren wij zelf ook aanwezig bij Sneakerness Amsterdam en Sneakerness Rotterdam en het is echt een event om niet te vergeten. Zoveel mooie, exclusieve sneakers dat je niet eens weet waar je moet kijken. En naast dat, vooral ook een hele goede sfeer. Dat komt natuurlijk doordat de meeste mensen die daar rond lopen dezelfde passie hebben: sneakers.

Een ware beleving 

Omdat het zoveel exclusieve sneakers zijn is het wel handig om er rekening mee te houden dat het niet goedkoop is. En het is niet zeker of je bij elke kraam kan pinnen, dus het is handig om aardig wat cash mee te nemen. Maar zelfs als je niet zoveel te besteden hebt, is het leuk om er toch even heen te gaan puur voor de belevenis en om er even rond te kijken. Ook als je niet helemaal thuis bent in de sneakerwereld kan het nog interessant zijn, juist omdat het je zal verbazen hoe dat wereldje nou werkt. Er staan bijvoorbeeld sneakers te koop van boven de €2000. Of je nou wel of niet veel weet van sneakers, dat is natuurlijk een hele indrukwekkende prijs. Al met al, echt een aanrader dit evenement.

Nu komt Sneakerness dus weer terug naar de Kromhouthal in Amsterdam. Als jij dit absoluut niet wil missen noteer dan 19 & 20 mei 2018 in je agenda! Of koop alvast tickets voor Sneakerness Amsterdam 2018.