Skip to content
Newsfeed

Sneakerness in Rotterdam 2021 gaat door

17 november 2021 10:26
Sneakerness in Rotterdam 2021 gaat door

Sneakerness gaat door en komt eind november naar Rotterdam. Op 27 en 28 november 2021 zal de Van Nelle Fabriek omgetoverd worden tot een sneaker paradijs. In verband met Covid-19 zijn er wel een aantal reglementen waar je op moet letten.

Sneakerness Rotterdam 2021

Het was eventjes spannend, maar het grootste sneaker event van Europa mag door gaan. Op 27 en 28 november 2021 wordt de Van Nelle Fabriek dé hotspot voor exclusieve modellen en alles wat sneaker gerelateerd is. Het event is in de afgelopen jaren al meerdere keren georganiseerd en heeft in plaatsen als Cologne, Amsterdam, Zurich en Milaan gestaan.

In 2021 keert Sneakerness terug naar Rotterdam en zijn er een aantal belangrijke puntjes waar je op moet letten. In verband met de stijgende corona besmettingen in Nederland, zal het event op zaterdag 27 november een uur eerder sluiten. Zo sluit de Van Nelle Fabriek nu zijn deuren om 18:00 uur in plaats van 19:00 uur. Op zowel de zaterdag als zondag is de fabriek van 12:00 uur tot 18:00 uur geopend.

Om binnen te komen, is het tonen van een QR-code en identiteitsbewijs nodig. Hierop moet staan dat je gevaccineerd bent of negatief getest bent. Daarnaast maakt het event gebruik van time slots. Op deze manier kunnen de groepen mensen gereguleerd worden en is er meer doorstroming in de hallen.

Er zijn nog steeds tickets verkrijgbaar voor beide dagen, maar let op: deze gaan erg hard! Wees er snel bij en scoor je tickets op de site van Sneakerness.

Sneakerjagers Logo

Don't miss out.

Sign up for our newsletter to stay up to date