Skip to content
Brand

Sneakerjagers Store Visit: Pig Shoes Budapest

5 november 2018 15:28
Sneakerjagers Store Visit: Pig Shoes Budapest

Pig Shoes, een sneaker store die zich focust op de urban lifestyle, zich steeds vernieuwd en bij de tijd blijft door nieuwe releases te omarmen. Pig Shoes kent op het moment twee winkels in de twee beste straten/buurten van Budapest. Hiermee willen ze laten zien dat ze niet alleen de Hongaarse maar ook de internationale markt opzoeken.

Met een breed assortiment is Pig Shoes op alle fronten te vinden. Toch merken we dat Pig Shoes zich alleen focust op de laatste trends. Zo zien we bijvoorbeeld heel veel Vans en wat minder onbekende merken/modellen. Naast sneakers biedt de winkel ook nog een kleine selectie kleding, tassen en accessoires.

De grootste focus ligt op klantvriendelijkheid en in-store behulpzaamheid. Zo staat het personeel altijd paraat om te helpen of om gewoon een praatje te maken. Het oog voor detail is niet alleen zichtbaar in de selectie sneakers maar ook aan de stijl van de winkel en webshop.

Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox.