Skip to content
Newsfeed

Sneakerjagers on the road naar SNKRS Day in Londen

8 september 2023 17:32
Sneakerjagers on the road naar SNKRS Day in Londen

Op 9 september 2023 vindt het jaarlijkse Nike-event SNKRS Day plaats in Londen, Engeland. Het team van Sneakerjagers is uitgenodigd en is momenteel onderweg naar de Britse hoofdstad. Recent maakte we het programma van SNKRS Day bekend en hier tonen we je wat beelden van de reis naar SNKRS Day!

Nike SNKRS Day wordt groots aangepakt dit jaar. Aanstaande zaterdag organiseert Nike online activiteiten in de SNKRS app en worden er diverse events georganiseerd in hartje Londen. Nike wil met SNKRS Day sneakerliefhebbers en Nike Members over de hele wereld met elkaar verbinden. Lees hier meer over de activiteiten gedurende de dag.

Foto’s Sneakerjagers

Sneakerjagers is ook aanwezig in Londen. Gedurende SNKRS Day zullen we je op de hoogte houden van alle activiteiten, releases en updates. We nemen je mee naar het event en geven je een kijkje achter de schermen. Mocht je Sneakerjagers nog niet op Instagram (@sneakerjagers) volgen, doe dat dan zeker en mis niets van SNKRS Day!

Daarnaast komt SNKRS Day met meerdere sneaker drops. De Nike Air Footscape Woven ‘Natural and Brown’ keert terug. Ook dropt Nike de Air Max 1 ’86 OG ‘World Make Korea’, Air Max Plus ‘Pure Platinum’ en de Dunk Low WMNS ‘Vintage Navy’. Houd de SNKRS app in de gaten om zo geen release te missen.

Houd onze socials in de gaten voor de laatste updates rondom Nike SNKRS Day!