Skip to content
Staff Picks

Singles Day bij Foot Locker met extra korting

11 november 2021 17:43
Singles Day bij Foot Locker met extra korting

Op 11 november 2021 is het Singles Day bij Foot Locker. Dit viert Foot Locker met hoge kortingen. Zo shop je een hoop toffe items met 11% korting met de kortingscode EXTRA11.

Kortingen op Singles Day bij Foot Locker

Tijdens de Singles Day kun je bij Foot Locker jouw favoriete items in de sale scoren. Op 11 november komt hier nog eens een extra korting bovenop wanneer je jouw items met de kortingscode EXTRA11 afrekent. Om je een beetje op weg te helpen, hebben we een aantal picks voor je geselecteerd. Deze kun je met de kortingscode afrekenen.

Vans Old Skool

De Old Skool is een classic model van Vans. Dit paartje heeft een opvallende make-over gekregen en heeft een used look. De sneaker kleurt grijs en heeft een washed bovenwerk gekregen. Het model combineert de materialen suède en canvas. Op de hiel is het Vans embleem gedrukt.

Vans Old Skool
Vans Old Skool

Hoodie adidas Spirit Shark

Deze zwart met witte hoodie is perfect voor de komende winterdagen. De hoodie heeft een capuchon met trekkoorden. Op de borst is het adidas logo gedrukt en op de mouwen zijn witte strepen gedrukt. Het item is gemaakt van katoen fleece. Ook dit item is in de sale flink afgeprijsd.

adidas Spirit Shark hoodie

Jordan Jumpman Cuffed joggingbroek

Deze Jordan joggingbroek heeft een relaxed fit en kleurt beige. Op de heup is het Jumpman logo gedrukt. De elastiekbanden bij de enkels en heup geven de broek een sportief uiterlijk en zorgen ervoor dat de broek goed blijft zitten. Daarnaast kun je met het koord in de heupband de broek verstellen.

Jordan Jumpman Cuffed joggingbroek
Jordan Jumpman Cuffed joggingbroek

Nike Tuned 1 Essential sneaker

De Nike Tuned 1 Essential heeft een uniek design. Het model werd in 1998 voor het eerste uitgebracht en heeft een erg modern silhouet. Het bovenwerk bestaat uit synthetisch stretchmateriaal en laat de schoen ademen. De sneaker combineert de kleuren wit en roze en heeft roze overlays in de vorm van golvende lijnen.

Nike Tuned 1 Essential
Nike Tuned 1 Essential

Bucket Hat Nike

Een goede bucket hat is een must voor iedere kledingkast. Naast dat het jouw outfit een extraatje geeft, is het ook een perfect item voor de regenachtige dagen. Deze Nike bucket hat heeft een vrolijke lichtblauwe kleur gekregen en heeft een swoosh op de voorkant gestikt. Ook is deze hat in het zwart verkrijgbaar.

Nike Bucket Hat Blauw

New Balance 574 herenschoen

De New Balance 574 heeft een klassiek silhouet. Dit paartje combineert verschillende tinten grijs en bestaat uit suède en mesh. Ook maakt een bruine kleur zijn vertoning op de hiel en matcht deze goed met de buitenzool van de 574. Op het middenpaneel is het N-logo te zien en ook deze kleurt grijs.

New Balance 574
New Balance 574

PUMA Fluff slippers

Deze Fluff slippers zijn de perfecte slides om thuis mee op de bank te kruipen. De slippers hebben een bordeauxrode kleur gekregen en zijn ook in vier andere kleuren te verkrijgen. De slippers zijn gemaakt van imitatiebont. Op het voetbed en bij de strap is het PUMA logo in het goud te zien.

PUMA Fluff Slippers
PUMA Fluff Slippers

Heren sneaker Nike Waffle One

De Nike Waffle One heeft een bijzonder design. Zo heeft de middenzool bij de hiel het Waffle patroon. De zwart met witte sneaker heeft een stevige plastic hielclip dat reageert op je bewegingen. Het bovenwerk is gemaakt van mesh en zacht suède. De swoosh op het middenpaneel kleurt wit.

Nike Waffle One Zwart
Nike Waffle One Zwart
Nike Waffle One Zwart

PUMA Basketball Cat Longsleeve

Dit rode longsleeve heeft een opmerkelijke print gekregen. Hierop is een poema in het wit geborduurd en is deze gedecoreerd met vlammen. Onder de print is het PUMA logo gestikt met zwarte zigzag strepen erdoor heen. Het item komt in een rode kleur en bestaat uit katoen jersey. Ook dit item is in de sale te vinden.

PUMA Basketball Cat Longsleeve
PUMA Basketball Cat Longsleeve

Damesjack Jordan Jumpman Lightweight

Het laatste item uit onze favoriete picks is dit lightweight jack. Dit Jordan Jumpman jack heeft een felblauwe kleur gekregen en heeft een rijgkoord om het jack mee te verstellen. Op de borst is het Jumpman logo gestikt en aan de voorkant zijn twee zaken gezet. Het item is gemaakt van polyamide en is ook in het zwart verkrijgbaar.

Jordan Jumpman Lightweight Jack
Jordan Jumpman Lightweight Jack

Dit zijn onze favoriete picks uit de Foot Locker sale. Neem je liever zelf een kijkje, geen probleem! Vergeet niet de kortingscode EXTRA11 toe te voegen bij het afrekenen en profiteer van 11% extra korting op tijdens de Singles Day 11 november 2021.