Skip to content
Newsfeed

Restock Alert: Nike WMNS Dunk Low & High ‘Panda’

2 augustus 2022 14:00
Restock Alert: Nike WMNS Dunk Low & High ‘Panda’

De populariteit van de Nike Panda Dunk is nog steeds ongekend hoog. En goed nieuws voor de fans die nog geen paar hebben kunnen bemachtigen, of juist weer toezijn aan een fris paar. De Nike WMNS Dunk Low & High ‘Panda’ worden namelijk beiden op woensdag 3 augustus om 09:00 gerestocked op Nike.com.

Naast de normale Panda Dunk Low, wordt ook nog de Nike WMNS Dunk Low ‘Panda’ – Next Nature gereleased. Deze ziet er op het oog compleet hetzelfde uit, maar is geproduceerd met veel meer gerecyclede materialen.

De Nike Dunk Panda is zo populair doordat hij overal onder past. Dit komt voornamelijk door de neutrale maar klassieke zwart-witte kleurencombinatie. Het bovenwerk van deze sneakers is bekleed in glad leer dat wit kleurt. De wordt verder verstevigd met overlays van zwart leer. Op de hak van de Low zit een zwarte heel tab met witte Nike branding. Bij de High zit hier een zwarte lus.

De Nike WMNS Dunk Low, Dunk Low – Next Nature & High in de ‘Panda’ colorway worden woensdag 3 augustus om 09:00 allemaal gerestocked op Nike.com. Zorg dat je klaar zit wanneer ze droppen, want ze vliegen uit de schappen!

Hou ook onze Instagram pagina in de gaten en blijf up-to-date van alle informatie rondom sneakerdrops en restocks.

dunk low
Dunk high
dunk low