Skip to content
Upcoming

Release Reminder: Air Jordan 1 High ‘Obsidian’

29 augustus 2019 15:27
Release Reminder: Air Jordan 1 High ‘Obsidian’

Het duurde even maar het is bijna zover. 31 augustus zal de Air Jordan 1 ‘Obsidian’ uitkomen. Een mooi moment om jullie nog even op te frissen over de geweldige details op deze sneaker en natuurlijk de release.

Het mooiste detail op deze Air Jordan 1 High is natuurlijk het gebruik van de kleuren. De combinatie van wit en licht blauw doet je denken aan de ‘UNC’ colorway op de Air Jordan 1 Low. Echter, door het gebruikt maken van ‘obsidian’, is de sneaker compleet uniek.

De inspiratie van de colorway komt natuurlijk van de University of North Carolina waar Michael Jordan zijn College carrière heeft gespeeld. Het tenue van de Carolina Tarheels had de lichtblauw met witte kleur. Aan deze nieuwe Air Jordan 1 colorway hebben ze dus nog de ‘obsidian’ kleur toegevoegd om de sneaker nog unieker te maken.

Het ‘obsidian’ is vooral te vinden vooraan de sneaker en loopt door, via de swoosh, naar de enkel van de sneaker. Ook de veters zijn komen in deze kleur. Naast de swoosh is ook het Jordan Wings logo gekleurd in deze donkere kleur blauw.

De Air Jordan 1 High ‘obsidian’ zal zaterdag 31 augustus releasen via de Nike SNEAKRS app en verschillende retailers voor €150. In het winkeloverzicht hieronder is een overzicht te vinden van alle winkels die de sneaker zullen gaan verkopen en bij welke je je kan inschrijven voor een raffle.

Air Jordan 1 Retro High OG 'Obsidian'

555088-140 · Prijs vanaf €219,-

Naar alle aanbieders
Air Jordan 1 'Obsidian'
Air Jordan 1 'Obsidian'
Air Jordan 1 'Obsidian'
Images by 43einhalb