Skip to content
Upcoming

Nike Air Force 1 ‘Ivory Snake’ maakt eindelijk een comeback

15 mei 2019 14:59
Nike Air Force 1 ‘Ivory Snake’ maakt eindelijk een comeback

Het is alweer 23 jaar geleden dat de Nike Air Force 1 ‘Ivory Snake’ uitkwam. Deze release vond namelijk plaats in het jaar 1996. Na lang wachten maakt deze sneaker eindelijk haar comeback. Wij kunnen niet wachten tot woensdag 22 mei, want dat is de dag dat de Retro Air Force 1 Low Premium QS ‘Ivory Snake’ zal releasen.

In 1996 werd deze Air Force 1 voor het eerst gereleased. Deze release vond echter alleen plaats in Azië en slechts een paar sneakers hebben het 23 jaar geleden gered om Europa te bereiken. Nu komt er woensdag 22 mei dus eindelijk ook een release voor Europa.

De details

De sneaker heeft een vrij rustige uitstraling. Je vindt natuurlijk de Snakeskin print op de sneaker in een Ivory kleur, maar de rest van de sneaker is wit. De gehele upper, op de Swoosh en het element op de hiel na, is gemaakt van wit premium leer. De elementen die hier dus buiten vallen hebben uiteraard het Snakeskin patroon gekregen. Door de witte achtergrond trekt deze dierenprint wel direct de aandacht van voorbijgangers. Om de aandacht ook zo veel mogelijk op deze Snakeskin details te houden, is de upper geplaatst op een clean witte mid- en outsole en heeft deze sneaker witte veters. Alleen het label op de tong is zwart van kleur met witte belettering en de Nike branding is zwart gekleurd.

Woensdag 22 mei wordt de Retro Nike Air Force 1 Premium QS ‘Ivory Snake’ gereleased voor een prijs van €130,-. Bekijk hieronder de foto’s en houd de releasekalender in de gaten om te weten waar deze sneakers uit zullen komen.


Nike Air Force 1 Low Premium QS 'Snake'

AO1635-100 · Prijs vanaf €204,-

Naar alle aanbieders
Nike - Air Force 1 Low PRM QS Ivory Snake - AO1635-100
Nike - Air Force 1 Low PRM QS Ivory Snake - AO1635-100
Nike - Air Force 1 Low PRM QS Ivory Snake - AO1635-100
Images by: 43einhalb