Skip to content
Newsfeed

KangaROOS slaat handen ineen met Duits styleicoon Gramps

28 mei 2024 10:28
KangaROOS slaat handen ineen met Duits styleicoon Gramps

Sneakermerk KangaROOS werkt voor het eerst samen met GRAMPS, het lifestylemerk van Jannik Diefenbach en zijn opa Alojz Abram. De collab combineert het erfgoed van KangaROOS met de retrostijl van GRAMPS. Het resultaat: de GRAMPS x KangaROOS Hot Shot Lo. De sneaker dropt eind mei 2024.

GRAMPS x KangaROOS

De Hot Shot Lo is het resultaat van een inspirerend verhaal. Het label GRAMPS begon als een gedeelde hobby van Jannik Diefenbach en zijn opa, Alojz Abram. Eind 2016 begon het duo foto’s te posten van Alojz in streetwear. De Duitse opa ging al gauw viraal met zijn iconische outfits en zeldzame sneakers.

Alojz kreeg al gauw de bijnaam ‘Gramps’, een term die verwijst naar grandpa. Momenteel heeft het duo ruim 7 miljoen volgers op TikTok en Instagram (@jaadiee) gecombineerd. In 2021 startte het duo het label GRAMPS, een premium kleding- en accessoiremerk. In 2023 werd de eerste collectie uitgebracht dat traditionele ontwerpen met moderne flair combineert en inspiratie haalt uit de stijlen van de afgelopen decennia.

Voor kleinzoon Jannik is het merk KangaROOS erg belangrijk. Vanaf jongs af aan draagt Jannik sneakers van het Amerikaanse merk. Jeugdherinneringen aan zomervakanties op het strand zijn dan ook de inspiratiebron voor de GRAMPS x KangaROOS ‘Greetings from the beach’ sneaker.

Een sneaker waarvan de lichte kleur doet denken aan het warme zandstrand en de lichtblauwe accenten verwijzen naar het warme zeewater en de helderblauwe lucht. De sneaker wordt geleverd met een exclusieve GRAMPS bandana en een extra paar veters.

De GRAMPS x KangaROOS Hot Shot Lo ‘Greetings from the beach’ dropt op 31 mei 2024 exclusief bij KangaROOS en GRAMPS. Op 29 mei 2024 wordt de release ook gevierd bij 43einhalb in Duitsland.

GRAMPS x KangaROOS Hot Shot Lo
GRAMPS x KangaROOS Hot Shot Lo
GRAMPS x KangaROOS Hot Shot Lo
GRAMPS x KangaROOS Hot Shot Lo