Skip to content
Newsfeed

Release reminder: Air Jordan 1 Low OG WMNS ‘UNC to Chicago’

24 juli 2023 20:20
Release reminder: Air Jordan 1 Low OG WMNS ‘UNC to Chicago’

De release van de WMNS exclusive Air Jordan 1 Low ‘UNC to Chicago’ nadert dichterbij. Op 26 juli 2023 zal de sneaker uitkomen via verschillende retailers. Lees in dit artikel alles over de colorway die geheel in teken staat van een essentieel moment in de carrière van basketbal legende Michael Jordan.

De opkomende Jordan release is een ode aan het historische moment dat Micheal zijn transfer naar de NBA maakte. De basketballer verliet het team van de University of North Carolina voor de Chicago Bulls.

De heeltab en de Swoosh komen in een helder blauwe kleur wat een verwijzing is naar de UNC. Het tonglabel, de outsole en de toebox komen in een donkerrode kleur die de Chicago Bulls representeert. De overige onderdelen zijn zwart of wit gekleurd.

Nike

Dit is niet de eerste keer dat de ‘UNC to Chicago’ colorway op een AJ1 verscheen, aangezien we in 2020 kennis maakte met het high top model. Nu is het daarom ook hoogtijd voor low versie van de colorway.

De Air Jordan 1 Low OG WMNS ‘UNC to Chicago’ zal releasen via verschillende retailers. Druk op de onderstaande knop voor de meest recente informatie over deze release en vele andere.