Skip to content
Upcoming

Tom & Jerry gaan samenwerking aan met Reebok

7 februari 2020 10:59
Tom & Jerry gaan samenwerking aan met Reebok
Klik hierboven om dit artikel te beluisteren

Voor veel mensen gaat bij de naam Tom & Jerry direct een belletje rinkelen. Tom & Jerry zijn de twee sterren van de komische animatieserie. De twee zijn rivalen maar eigenlijk ook vrienden van elkaar. Vorig jaar zagen we al een aantal samenwerkingen tussen verschillende merken en Tom & Jerry voorbijkomen. Ook in 2020 gaat het iconische duo weer flink aan de slag, zoals deze Reebok x Tom 7 Jerry capsule.

De pack bestaat uit drie modellen. De Instapump Fury OG, De Club C 85M en de de reguliere Club C.

Het reguliere Club C model is gemaakt van verschillende materialen. Het bovenwerk bestaat voornamelijk uit suede maar we zien bij de stripes subtiele lichtroze details van leer. Over het suede bovenwerk zien we ook dat het Reebok logo vervangen is door het Tom & Jerry logo.

Dit is niet het enige detail wat ze hebben aangepast. Op de neus en aan de achterkant van de sneakers is een robuust zwart stiksel aangebracht. Het Reebok logo op de heel is vervangen door een geborduurd bom-logo. Het subtiele bovenwerk rust op een crèmekleurige midsole met dezelfde lichtroze details als die we eerder zagen. Hieronder zit de welbekende lichtbruine gumsole.

Tom & Jerry X Reebok Club C

FW4632 · Prijs vanaf €79,-

Naar alle aanbieders

Tom & Jerry X Reebok Club C Revenge Kids

FW4654 · Prijs vanaf €182,-

Naar alle aanbieders

De tweede colorway is die van de Club C 85M. Deze is volledig verschillend met de normale Club C colorway. Bij deze variant is er namelijk gebruik gemaakt van een lederen bovenwerk in een witte kleur. Over het leer zitten getekende cartoons van de twee helden. Op de heel zit het originele Tom & Jerry logo terwijl we op de Tongue een nieuwere variant zien verschijnen.

Tom & Jerry X Reebok Club C 85

FX4011 · Prijs vanaf €68,-

Naar alle aanbieders

De Instapump Fury OG

Het laatste model, de Instapump Fury OG, is uitgevoerd in het grijs met hier en daar wat leuke opvallende details. Zo zien we dat er op de upper gebruik gemaakt is van een langharig stoffig materiaal. Ook zien we op de midsole een aantal ‘patches’. Op de heel en op de pulltabs zijn rubebren Tom & Jerry logo’s geplaatst.

Tom & Jerry X Reebok Instapump Fury OG

FW4656 · Prijs vanaf €76,-

Naar alle aanbieders

Tom & Jerry X Reebok Versa Pump Fury Kids

FW4660 · Prijs vanaf €29,-

Naar alle aanbieders

Hier en daar zijn er al een aantal paartjes van de pack verschenen, zoals deze Club C bij Footlocker. De andere modellen hebben nog geen releasedatum dus houdt onze releasekalender in de gaten voor de laatste updates.

Tom & Jerry
Tom & Jerry
Tom & Jerry
Tom & Jerry
Images by: 43einhalb