Skip to content
Newsfeed

PUMA dropt de Suede XL ‘Electric Blue’

31 januari 2024 11:00
PUMA dropt de Suede XL ‘Electric Blue’

Na de release van de PUMA x PLEASURES Suede XL aan het begin van 2024, heeft het merk ons opnieuw verrast met een nieuwe colorway: de ‘Electric Blue’. Vanaf 1 februari 2024, klokslag middernacht, zal de PUMA Suede XL beschikbaar zijn bij PUMA en geselecteerde retailers. Check hier alle details over deze drop!

De iconische PUMA Suede kwam uit in 1968 en werd vooral gedragen door graffiti artists en B-boy crews. Dit silhouet ondergaat nu een aanzienlijke upgrade en haalt inspiratie uit de skateschoenen van de jaren 2000. De Suede XL valt op door een gewatteerde tong en Formstrip. Daarnaast bevat de sneaker ultrabrede veters om de overdreven esthetiek van de Y2K-skatecultuur extra te benadrukken.

Het silhouet kwam eerder dit jaar al voorbij in samenwerking met PLEASURES. Nu, in februari 2024, voegt het merk een nieuwe kleurvariant toe aan de reguliere collectie van PUMA. De PUMA Suede XL krijgt een basiskleur van ‘Electric Blue’ en wordt gecombineerd met een witte buitenzool, veters, binnenvoering en Formstrip.

PUMA SUEDE XL
PUMA SUEDE XL
Foto’s van PUMA

De PUMA Suede XL ‘Electric Blue’ zal uitkomen op 1 februari 2024, om klokslag 00.00 uur bij verschillende retailers. Voor een overzicht van de specifieke shops waar je het ontwerp kunt scoren, nodigen we je uit om een blik te werpen op onze releasekalender hieronder.