Skip to content
Brand

Dit is waarom de PUMA Suede XL sneakers zo populair zijn

3 maart 2024 16:55
Dit is waarom de PUMA Suede XL sneakers zo populair zijn

PUMA Suede XL sneakers hebben niet alleen de harten van sneakerliefhebbers veroverd, maar hebben ook een plek verdiend in de schijnwerpers van de streetwear-scene. Leun achterover en ontdek waarom de Suede XL sneakers momenteel zo’n hot topic zijn!

Het begint allemaal met het ontwerp van deze sneaker. De Suede XL behoudt het kenmerkende Suede-DNA, maar met een twist. De gewatteerde hielkraag en tong zijn vergroot en de zool heeft een bredere uitstraling gekregen. Ook zijn extra dikke veters toegevoegd. Daarnaast is deze uitvoering uitgerust met een volledig suède bovenwerk en een leren Formstrip voor een eigentijdse en stijlvolle look.

Een andere reden waarom de Suede XL zo populair is, is de overvloed aan kleurvariaties. Of je nu kiest voor tijdloos zwart of opvallend rood, met de vele mogelijkheden kun je eindeloos mixen en matchen. Daardoor heb je de vrijheid om je outfit aan te passen aan elke stemming en gelegenheid.

Een nieuwe streetstyle must-have voor trendsetters wereldwijd. Bekijk deze en alle andere colorways nu op PUMA’s website!

Enthousiast geworden? Dan heb je geluk, want nieuwe colorways staan op het punt te releasen. Houd onze releasekalender in de gaten zodat je de release niet mist!

PUMA Suede XL Electric Blue on feet
PUMA Suede XL Electric Blue on feet