Skip to content
Newsfeed

Carrots en PUMA komen samen voor een uitgebreide collectie

3 juli 2024 20:00
Carrots en PUMA komen samen voor een uitgebreide collectie

Streetwearlabel Carrots komt samen met PUMA en brengt een uitgebreide collectie uit, bestaande uit de PUMA 180, Suede XL en bijbehorende kledingstukken. De gehele collectie is geïnspireerd op het kleurenpalet van sinaasappels en natuurelementen. De Carrots x PUMA collab dropt op 5 juli 2024 bij geselecteerde retailers.

Carrots x PUMA

PUMA en het in Los Angeles gevestigde label Carrots slaan de handen ineen voor een zomerse speurtocht. Anwar Carrots, de oprichter van Carrots, is sinds 2015 een prominent figuur in de fashionindustrie. Een samenwerking met PUMA is dan ook een tactische zet van beide partijen. De samenwerking omarmt de streetwear-esthetiek en bevat naast sneakers ook kleding en accessoires.

Een van de sneakers die het duo uitbrengt, is de Carrots x PUMA Suede XL in de colorways ‘Rickie Orange’ en ‘Warm White’. De sneaker haalt inspiratie uit de classic PUMA Suede en voegt hier een padded kraag en tong aan toe. Beide colorways gebruiken de kleuren groen en oranje, die doen denken aan wortels (aka Carrots).

Carrots x PUMA 2024
Beeld PUMA

Daarnaast verschijnt er een Carrots x PUMA 180 in een zwarte en oranje colorway. Het bovenwerk gebruikt Cordura, een materiaal dat weerbestendig is en vaak gebruikt wordt voor rugzakken, schoenen en militaire kleding. De sneaker komt met groene details op de upper en een groene buitenzool.

De kledingcollectie bestaat uit cut-and-sew items zoals de hoodie en shorts. Daarnaast zien we een rugbyshirt voorbij komen, evenals een graphic tee, een pet en een heuptas. De collectie combineert, evenals de sneakers, de logo’s van Carrots en PUMA in oranje en groentinten.

De Carrots x PUMA collab dropt op 5 juli 2024 bij verschillende retailers. Bekijk hieronder de officiële beelden van de release.

Carrots x PUMA 2024
Carrots x PUMA 2024
Carrots x PUMA 2024
Carrots x PUMA 2024
Carrots x PUMA 2024
Carrots x PUMA 2024
Carrots x PUMA 2024
Carrots x PUMA 2024
Sneakerjagers Logo

Don't miss out.

Sign up for our newsletter to stay up to date