Skip to content
Newsfeed

NOAH en PUMA breiden hun Made In Japan-pack uit met de PUMA Suede

5 juni 2024 18:01
NOAH en PUMA breiden hun Made In Japan-pack uit met de PUMA Suede

NOAH en PUMA hebben al geruime tijd een samenwerking. In juli 2023 zagen we de herintroductie van de PUMA Star, waarvoor ze in de archieven van PUMA doken. Een maand later bliezen ze nieuw leven in de PUMA Pro Star. Nu, als vervolg op hun eerdere Made In Japan-pack in maart 2023, presenteren ze een vernieuwde versie van de PUMA Suede, die dezelfde inspiratiebron deelt.

Voor het Made In Japan-pack worden hoogwaardige materialen gebruikt om het verhaal van schoenenproductie in Japan te benadrukken. Het bovenwerk van de PUMA Suede is gemaakt van suèdeleer van Japan’s enige gespecialiseerde looierij, en de kleurstof wordt volgens eeuwenoude en tijdrovende processen vervaardigd.

De sneaker heeft een mix van bruintinten, vergelijkbaar met de PUMA Clyde uit het Made In Japan-pack. De basis kleurt donkerbruin, terwijl de bekende PUMA streep een lichtbruine kleur heeft gekregen. Voor contrast komen de zool en de veters in het wit. Als laatste wordt de sneaker afgemaakt met NOAH-branding op de hiel.

De NOAH x PUMA Suede Made In Japan zal gaan droppen op 6 juni 2024 bij NOAH en geselecteerde retailers. Blijf op de hoogte van het laatste sneakernieuws door regelmatig de Sneakerjagers nieuwspagina te bekijken.

Noah NY x PUMA
Noah NY x PUMA
Noah NY x PUMA