Skip to content
Staff Picks

Populairste Sneakers bij StockX – Week 41

11 oktober 2022 20:14
Populairste Sneakers bij StockX – Week 41

Het is weer dinsdag en dat houdt in dat we een nieuw overzicht hebben gemaakt van de Populairste Sneakers bij StockX. We kijken namelijk iedere dinsdag van de week naar de meest populaire sneakers op het platform. Het is een top 10 van paartjes die binnen no time zijn uitverkocht. Bij StockX krijg je een tweede kans om gedropte sneakers na de release nog te kunnen bemachtigen!

Wat is StockX precies? Het is één van de grootste online koop- en verkoopplatforms ter wereld. Het is een marktplaats waar je sneakers, kleding, accessoires en meer kunt aanbieden en kopen. Om er zeker van te zijn dat uw aankopen geen vervalsingen zijn, staat het StockX-team elke dag klaar om de echtheid van alle artikelen te controleren. Bekijk de website via onderstaande knop!

Bekijk het overzicht van de tien Populairste Sneakers bij StockX van week 41!

1. Nike Dunk Low Retro QS ‘Argon’ | DM0121-400

De populairste sneaker van deze week bij StockX is de Nike Dunk Low Retro QS ‘Argon’. Deze kleurstelling kwam voor het eerst uit in 2001 en was daarmee onderdeel van de CO.JP collectie. Dat betekent dat deze sneaker speciaal was gemaakt voor de Japanse markt. Ruim eenentwintig jaar later is de colorway opnieuw uitgekomen.

De sneaker heeft een leren bovenwerk met een donkerblauwe basis en lichtblauwe overlays. Om te zorgen voor contrast komen de tussenzool, veters, tong, hiel en Swoosh in het wit. Branding is te zien op de hiel en tong tabs die in dezelfde blauwe kleuren zijn geplaatst.

*Let op! De prijzen van de sneakers kunnen per maat en per dag verschillen. Dit is afhankelijk van het vraag en aanbod van de desbetreffende sneaker.

2. Nike Dunk Low Retro White Black ‘Panda’ | DD1391-100

Nike Dunk Low Retro White Black 'Panda'
Nike Dunk Low Retro White Black 'Panda'

Als volgt hebben we de Nike Dunk Low Retro White Black ‘Panda’, deze hebben jullie waarschijnlijk ook vorige week voorbij zien komen. De sneaker is nog steeds even populair, dit komt doordat de colorway een combinatie is van de kleuren zwart en wit. Hierdoor past de sneaker bij iedere outfit.

Het bovenwerk van het paartje is gemaakt van wit leer. Voor het contrast komen de overlays en Swoosh in zwart leer. Net als bij de vorige colorway komt de branding op de hiel en tong in dezelfde kleuren. Een witte tussenzool en zwarte buitenzool maakt deze kleurstelling af!

3. Nike Dunk Low Retro White Black ‘Panda’ WMNS | DD1503-101

Nike Dunk Low Retro White Black 'Panda'
Nike Dunk Low Retro White Black 'Panda'

De Nike Dunk Low Retro White Black ‘Panda’ is er ook in een dames variant. Aangezien ook deze behoort tot de Populairste Sneakers bij StockX, merk je wel dat deze kleurenstelling erg geliefd is. Wat nog meer opvalt is dat dit de derde Dunk Low in het rijtje is. Een erg populair model!

De sneaker heeft dezelfde kenmerken als de vorige en komt ook met een wit leren basis en zwart leren overlays.

4. Snap It Up: adidas Campus 80s South Park ‘Towelie’ | GZ9177

adidas Campus 80s South Park 'Towelie'
adidas Campus 80s South Park 'Towelie'

Om de Dunk Lows te doorbreken hebben we de adidas Campus 80s South Park ‘Towelie’. South Park is één van de meest bekende geanimeerde sitcoms en Towelie is een icoon van de ‘Stoner’ cultuur. De sneaker is nu voor een zeer goedkope prijs te koop op StockX! Wees er daarom snel bij als je dit paartje wilt scoren, want voor je het weet is de prijs weer gestegen.

De basis komt in een lichtpaarse kleur en is gemaakt van badstof. Op de basis zitten witte details die gemaakt zijn van leer, zodat deze meer opvallen. De ogen van Towelie staan op de tong. Op de binnenkant van de tong zijn bekende quotes van hem gedrukt zoals: ‘I have no idea what’s going on‘ en ‘Don’t forget to bring a towel‘.

5. adidas Yeezy Foam RNNR Onyx | HP8739

adidas Yeezy Foam RNNR Onyx
adidas Yeezy Foam RNNR Onyx

Een Yeezy mag natuurlijk ook niet in het overzicht van de Populairste Sneakers bij StockX ontbreken, daarom de adidas Yeezy Foam RNNR Onyx. Volledig donkere Yeezy’s zijn altijd een grote hit, waardoor ook deze Foam RNNR een must-have is.

De Foam RNNR staat bekend om zijn unieke design, met verschillende gaten in abstracte vormen op het bovenwerk. Het silhouet is gemaakt van EVA-schuim en algae materialen. Daarnaast is het model ook nog eens gemakkelijk aan te trekken doordat deze geen veters bevat.

6. Air Jordan 1 Mid ‘Light Smoke Grey’ | 554724-092

Air Jordan 1 Mid 'Light Smoke Grey'
Air Jordan 1 Mid 'Light Smoke Grey'

De Air Jordan 1 Mid ‘Light Smoke Grey’ combineert de kleuren grijs, wit en zwart. De lederen basis komt in een witte kleur met overlays in het licht grijs. De details als het welbekende Wings logo, de Swoosh en de veters hebben een zwarte kleur gekregen, zodat deze meer opvallen. De sneaker wordt ook wel eens vergeleken met de Air Jordan x Dior, die nu voor €8935,- te koop staat bij StockX.

7. Air Jordan 1 Retro High OG ‘Starfish’ WMNS | DO9369-101

Air Jordan 1 Retro High OG 'Starfish' WMNS
Air Jordan 1 Retro High OG 'Starfish' WMNS

De Air Jordan 1 Retro High OG ‘Starfish’ WMNS is een opvallende sneaker exclusief voor de dames. Het paartje is geïnspireerd op de iconische Hermès Birkin handtas, een tas die tot wel $300.000 kan kosten.

De sneaker bevat vooral een starfish-oranje kleur. Deze kleur is te zien op de overlays, buitenzool en Swoosh. Daarnaast kleuren de basis en tong wit en komt de kraag in een bruine kleur, wat het ontwerp compleet maakt.

8. Air Jordan 3 Retro ‘Fire Red’ | DN3707-160

Air Jordan 3 Retro 'Fire Red'
Air Jordan 3 Retro 'Fire Red'

Als volgt de Air Jordan 3 Retro ‘Fire Red’, een colorway die voor het eerst in 1988 is uitgebracht en in 2022 opnieuw is verschenen. De sneaker combineert de kleuren wit, rood en grijs. De rode kleur is kenmerkend aan de schoen en zijn daarom over het gehele silhouet te zien.

Daarnaast is ook de welbekende elephant print aangebracht op de neus en hiel. De Air Jordan 3 is de eerste sneaker van de Jordan silhouetten met een zichtbare Air Unit in de middenzool. Deze technologie zorgt voor ultiem comfort tijdens het dragen.

9. New Balance 550 ‘White Grey’ | BB550PB/BB550PB1

New Balance 550 'White Grey'
New Balance 550 'White Grey'

De New Balance 550 ‘White Grey’ past bij iedere outfit! Dit komt door de witte kleur die op het gehele silhouet is aangebracht. De sneaker heeft een bovenwerk gemaakt van leer.

Het gehele bovenwerk en de middenzool zijn in het wit. De branding komt in een andere kleur, op de tong is deze in het zwart geplaatst en op de hiel in het lichtgrijs. De lichtgrijze kleur komt ook terug op de buitenzool, waardoor het ontwerp wordt afgerond.

10. Big Spender: Air Jordan 3 Retro ‘Winterized Archaeo Brown’ | DR8869-200

Air Jordan 3 Retro 'Winterized Archaeo Brown'
Air Jordan 3 Retro 'Winterized Archaeo Brown'

Last but not least, de Air Jordan 3 Retro ‘Winterized Archaeo Brown’. Het paartje is te koop vanaf €232,- en is hiermee de duurste in het overzicht.

Zoals de naam al doet vermoeden is de sneaker ontworpen voor de winter. Daarom komt de sneaker ook in verschillende bruine tinten. De sneaker heeft een nubuck leren bovenwerk. Opvallende details zijn de roze nylon kraag, het veterpand en het Jumpman logo.

Dit waren de Populairste Sneakers bij StockX van week 41. Bekijk vooral ook de rest van het aanbod op de StockX website via de button hieronder!

Wil je altijd op de hoogte zijn van alle nieuws rondom sneakers en streetwear? Download dan de Sneakerjagers app! Hier kun je het laatste sneaker nieuws lezen, een release kalender bekijken, meedoen met giveaways en sneaker release informatie vinden. Dat allemaal in één app!