Skip to content
Brand

Release reminder: Bad Bunny x adidas Gazelle Indoor ‘San Juan’

30 juni 2024 14:00
Release reminder: Bad Bunny x adidas Gazelle Indoor ‘San Juan’

Zanger en rapper Bad Bunny breidt zijn samenwerking met adidas uit. Na de recente release van zijn laatste adidas Campus collab, zal de artiest zich nu te focussen op het Gazelle Indoor silhouet. Bekijk hier alle info over de Bad Bunny x adidas Gazelle Indoor ‘San Juan‘.

Benito Antonio Martínez Ocasio, beter bekend als Bad Bunny, is een Puerto Ricaanse artiest bekend van nummers als ‘MONACO’, ‘LA CANCION’ en ‘ME PORTO BONITO’. Na een succesvol muziekjaar in 2020, tevens het jaar dat Bad Bunny de meest gestreamde Spotify artiest was, kondigde hij in 2021 zijn samenwerking met adidas aan.

De eerste sneaker die het duo uitbracht, was de Bad Bunny x adidas Forum Low ‘The First Café’. De samenwerking werd gevolgd door verschillende colorways van de Forum Low, Campus 00s en Responce CL. Nu zien we de eerste beelden van de Bad Bunny x adidas Gazelle Indoor ‘San Juan’.

gazelle bad bunny
san juan gazelle

Evenals de eerder verschenen witte colorway, gebruikt de sneaker dynamische en asymmetrische overlays. Het bovenwerk gebruikt de materialen leer en suède. Beige details op het veterpand steken mooi af bij de blauwe upper. De kraag en three stripes op het middenpaneel kleuren wit. Bekijk de beelden van de samenwerking voor meer details.

De Bad Bunny x adidas Gazelle Indoor ‘San Juan’ zal gaan droppen op 01 juli 2024 om 00:00 uur via adidas en geselecteerde retailers. In dit artikel vind je ook een overzicht van alle shops waar je de schoen kunt kopen. Houd de Sneakerjagers nieuwspagina in de gaten voor updates rondom deze collab.

Bad Bunny Gazelle SanJuan