Skip to content
Newsfeed

Bad Bunny en adidas zetten samenwerking voort in 2024 met deze releases

4 januari 2024 15:23
Bad Bunny en adidas zetten samenwerking voort in 2024 met deze releases

Bad Bunny, de Puerto Ricaanse superster en stijlicoon, blijft zijn samenwerking met adidas voortzetten. In 2024 brengen zij onder andere de volgende twee opvallende releases uit: de Bad Bunny x adidas Response CL ‘Wonder White’ en de Bad Bunny x adidas Campus ‘Deep Brown’.

De Response CL ´Wonder White´ toont een Off-White bovenwerk vervaardigd uit een mix van ademend mesh en luxe suède materialen. De sneaker onderscheidt zich door unieke designelementen. Zo sieren granietgrijze accenten de Three Stripes, het adidas-logo op de tong en de veters. Daarnaast behoudt de Bad Bunny Response CL zijn kenmerkende gesmolten uitstraling met geborduurde details en gebogen overlays op het bovenwerk. De finishing touch van het ontwerp is het iconische Bad Bunny ooglogo op de hakken.

De Campus ‘Deep Brown’ kenmerkt zich door een weelderig diepbruin suède op de teen, middenvoet en oogstukken, aangevuld met tan leer op de 3 Stripes. Bad Bunny’s el ojo logo in zachtroze siert de tong, samen met bijpassende plastic oogjes, Campus branding en co-branded kunstleren binnenzolen. Het ontwerp wordt afgemaakt met dominante krijttinten op de kraag van opgeblazen gaas, rubberen elementen op de hiel en middenvoet en een stevige rubberen zool.

Als sneakerliefhebber wil je deze Bad Bunny x adidas releases zeker niet missen. Houd daarom de Sneakerjagers releasekalender in de gaten om up-to-date te blijven over de officiële releasedatum en geselecteerde retailers!

Bad Bunny x adidas Response CL 'Wonder White' IF7179
Bad Bunny x adidas Response CL 'Wonder White' bovenkant
Bad Bunny x adidas Response CL 'Wonder White' buitenzool
Bad Bunny x adidas Response CL 'Wonder White' IF7179
Bad Bunny x adidas Response CL 'Wonder White' ooglogo
Bad Bunny x adidas Response CL 'Wonder White' details
Bad Bunny x adidas Response CL 'Wonder White' hiel
Bad Bunny x adidas schoenendoos
Bad Bunny x adidas Campus 'Deep Brown' ID2534
Bad Bunny x adidas Campus 'Deep Brown' bovenwerk
Bad Bunny x adidas Campus 'Deep Brown'
Bad Bunny x adidas Campus 'Deep Brown' ID2534