Skip to content
Newsfeed

Komen Bad Bunny en adidas met een geheel nieuw silhouet?

10 mei 2024 12:00
Komen Bad Bunny en adidas met een geheel nieuw silhouet?

Bad Bunny staat op het punt om zijn Campus-collectie af te sluiten met de release van de adidas Campus ‘Deep Brown’. Deze opvallende afsluiter markeert het einde van een hoofdstuk en we kunnen niet wachten om te zien wat de Puerto Ricaan nog meer voor ons in petto heeft. Tijdens de wedstrijd tussen de Dallas Mavericks en de LA Clippers kregen we al een voorproefje. Bad Bunny was uitgenodigd om de wedstrijd bij te wonen en onthulde daar een gloednieuw adidas-silhouet speciaal voor de gelegenheid.

Als we naar de beelden kijken, zien we een bovenwerk dat lijkt te zijn geïnspireerd op de adidas tech runners uit de jaren 90 en 2000, met name de adidas Ozweego lijkt in dit silhouet terug te komen. Daarnaast vertoont de zool gelijkenissen met modellen zoals de FYW Intimidation en KB8II.

Hoewel nog niet bevestigd is of de schoen is afgeleid van een bestaand silhouet of dat het een geheel nieuw model is, kunnen we binnenkort meer informatie verwachten over deze release.

Terwijl we wachten op meer details, kunnen we uitkijken naar de lancering van de Bad Bunny x adidas Campus ‘Deep Brown’ op 11 mei 2024. Maar daar blijft het niet bij, want de artiest zal ook voor het eerst een adidas Gazelle Indoor uitbrengen in 2024. Benieuwd naar meer aankomende sneakerreleases? Check de releasekalender van Sneakerjagers.

Bad Bunny x adidas
Bad Bunny x adidas
Bad Bunny x adidas
Bad Bunny x adidas
Bad Bunny x adidas
Bad Bunny x adidas