Skip to content
Newsfeed

Korn en adidas Originals droppen hun tweede collectie in mei 2024

7 april 2024 18:00
Korn en adidas Originals droppen hun tweede collectie in mei 2024

In 2023 sloegen adidas en de nu-metal band Korn voor het eerst de handen in elkaar en dat bleek een groot succes. De collectie omvatte zowel een adidas Campus als een Supermodified, naast een aantal kledingstukken. Nu, in april 2024, krijgen we voor het eerst een glimp van de tweede collectie van deze collab te zien. Daarbij worden twee nieuwe colorways van deze silhouetten onthuld.

Korn en adidas hebben al geruime tijd een informele partnerschap. In de jaren 90 schreef de band nummers zoals ‘A.D.I.D.A.S’ en droegen de bandleden kleding van het merk op het podium.

De adidas Campus 2s wordt gepresenteerd in een Black & White kleurenpalet. De sneaker heeft een luxueus bovenwerk van zwart suède, aangevuld met wit leer op de Three Stripes en hiel. Opvallend is het grote Korn-logo op de tong en hiel, naast verborgen motieven in de schoen die verwijzen naar het A.D.I.D.A.S nummer en hun album ‘Follow The Leader’.

Daarnaast biedt de adidas Supermodified een contrasterende esthetiek met een bruin en crèmekleurig kleurenpalet. Het bovenwerk is voornamelijk bruin, met crèmekleurige accenten op de rubberen neus, veters, binnenvoering en tussenzool. De aanwezigheid van Korn wordt duidelijk gemarkeerd met extra dikke veters en branding op de tong en binnenzool.

Naast deze schoenen, omvat de collectie ook kledingstukken. Je kunt onder andere trainingspakken, shirts, hoodies en flanellen verwachten.

Terwijl het ontwerp van deze sneakers en kleding nog kan veranderen, is ook de releasedatum nog niet bevestigd. Wel wordt verwacht dat de tweede Korn x adidas collectie in mei 2024 zal worden uitgebracht. De collectie zal verkrijgbaar zijn bij adidas en geselecteerde retailers. Blijf vooral op de hoogte door regelmatig de Sneakerjagers releasekalender te raadplegen!

Tweede collectie Korn x adidas Campus
Tweede collectie Korn x adidas Supermodified
Korn x adidas kledingcollectie
Tweede collectie Korn x adidas kleding