Skip to content
Upcoming

Pick of the Week #34: Nike Air Force 1 Low LV8 UL

21 augustus 2019 09:05
Pick of the Week #34: Nike Air Force 1 Low LV8 UL

De weken vliegen voorbij en zo ook de vakantie periode. Week 34 staat voor het zuiden van het land alweer in het teken van Back2School. Het midden en noorden van Nederland hebben nog eventjes, maar binnen twee weken is het voor de meeste gedaan met de pret. Tijd om weer aan de slag te gaan en een jaartje te zwoegen en te beuken. Uiteraard horen avondjes uit erbij om even te kunnen ontspannen. Laten wij nu special voor die avondjes uit een perfect match hebben gevonden. Pick of the Week #34: De Nike Air Force 1 LV8 UL.

Nike Air Force 1 LV8 UL ‘White’

Deze Air Force 1 Low LV8 UL is volgens Nike geïnspireerd op Europese nachtclubs en is ideaal voor je beste moves. Het comfortabele witte leer op het bovenwerk met zwarte details vormt zich naar je voet en de Air demping zorgt ervoor dat je het de hele nacht volhoudt. Of je nu op straat loopt of de show steelt op de dansvloer, deze Nike Air Force 1 Low LV8 UL is perfect om mee te rocken!

De Nike Air Force 1 Low LV8 UL is nu exclusief verkrijgbaar voor Nike members. Ben jij nog geen Nike member? Geen nood! Maak hier een gratis account aan. Naast deze Air Force 1 Low LV8 UL ‘White’ sneaker is er ook een Nike Air Force 1 Low LV8 UL ‘Black/Hyper Pink’ colorway verkrijgbaar. Daarnaast ontvang je bij aankoop van 3 Full Price items ook nog eens 20 korting bij Nike met de code: BTS20. Alle reden om dus jouw Back2School of Back2Work outfit nu te scoren!

Nike Air Force 1 Lv8 UL

CQ4611-100 · Prijs vanaf €157,-

Naar alle aanbieders
Air Force 1 LV8
Air Force 1 LV8
Air Force 1 LV8
Air Force 1 LV8
Images: Sneakerjagers