Skip to content
Upcoming

Closer Look: PEACEMINUSONE x Nike Air Force 1 ’07 ‘Para?Noise’

19 augustus 2019 15:13
Closer Look: PEACEMINUSONE x Nike Air Force 1 ’07 ‘Para?Noise’

PEACEMINUSONE is de samenwerking aangegaan met Nike en hebben één van de meest iconische modellen een make-over gegeven, de Air Force 1 ’07. Eerder schreven wij al een blog over deze samenwerking, maar nu zijn er on-feet foto’s opgedoken dankzij @kickswhoshow.

PEACEMINUSONE is een merk dat opgericht werd door G-Dragon in oktober 2016. G-Dragon is een Zuid Koreaanse singer songwriter, rapper, record producer, ondernemer en fashion icoon. G-Dragon staat voornamelijk bekend als K-pop ster. In Europa is K-pop niet heel groot, maar het begint wel steeds populairder te worden. Het merk van G-Dragon heeft al vele samenwerkingen achterwege, maar een samenwerking met Nike is iets compleets nieuws.

PEACEMINUSONE x Nike Air Force 1 ’07 ‘Para?Noise’ | Details

Zoals al bekend was, is de low top Air Force 1 gekleed in een zwart lederen bovenwerk met ‘scheuren’ erin die verborgen kleuren onthullen. Een ander detail is de contrasterende witte Swoosh. Het meest opvallende detail is toch wel het geborduurde margrietje op de tong. Dit is het logo van het merk van G-Dragon. Ook beschikt het model over dikkere veters dan normaal gesproken. De sneaker wordt verhoogd door een witte Air Force 1 sole unit. Over deze zool zijn contrasterende, zwarte vegen te vinden. Als finishing touch zijn de inlegzolen aangekleed met een op graffiti geïnspireerde print. Op deze inlegzolen staat een madeliefje met druipende tekst.

Wij verwachten dat de PEACEMINUSONE x Nike Air Force 1 ’07 ‘Para?Noise’ zo’n €200,- zal kosten. Ook gaan er geruchten rond dat de sneaker nog in het zomerseizoen zal uitkomen. Ben jij benieuwd naar de on-feet foto’s? Scroll naar beneden om dan de foto’s te bekijken. Check ook dagelijks Sneakerjagers, zodat jij op de hoogte kan blijven van het laatste sneakernieuws.


PEACEMINUSONE
PEACEMINUSONE
PEACEMINUSONE
Images by @kickwhoshow