Skip to content
Upcoming

Het Amsterdamse Patta werkt samen met Vans

9 oktober 2019 14:00
Het Amsterdamse Patta werkt samen met Vans

Het uit Amsterdam afkomstige Patta heeft de Vans Old Skool en Sk8-Hi een nieuw jasje gegeven. Vans heeft al vele samenwerkingen en make overs achter de rug en het lijkt erop dat dit niet zal stoppen.

De Sk8-Hi heeft een groene colorway gekregen met verschillende zwarte en witte details. De upper is gemaakt van nubuck en nylon materialen. Naast de zwarte Vans Jazz streep zijn de zool en veters zwart. Op de veter kraag is in het wit de tekst: ‘Got Love For All’ geborduurd.

Het tweede model van de samenwerking, de Old Skool, heeft een geheel tegenovergestelde colorway. De schoen is ook van nubuck en nylon en heeft een wit/oranje colorway. De witte Vans Jazz streep staat in contrast met de fel oranje upper. Naast de upper zijn ook de veters gemaakt van deze oranje kleur. Dit model komt echter wel met twee paar veters. Zo kan je een contrast creëren of één geheel maken met de rest van de schoen. Ook dit paar heeft de tekst: ‘Got Love For All’ geborduurd op de veter kraag. Om de sneaker af te maken is er een grafische streep op de midsole geplaatst.

De samenwerking tussen Patta en Vans is vorige maand exclusief gereleased in de pop-up winkel in New York. Op 11 oktober 2019 zullen de sneakers bij Patta in Amsterdam, Londen en Milaan uitkomen. Ook zullen ze op deze dag online komen bij Patta. Houd de sneaker release kalender in de gaten voor meer nieuws over nieuwe releases.


Patta x Vans Old Skool
Patta x Vans
Patta x Vans Sk8-Hi
Images by Violetta Esmeralda