Skip to content
Newsfeed

Patta herintroduceert de Nike Air Max ‘Chlorophyll’ voor 20-jarig bestaan

24 november 2023 18:09
Patta herintroduceert de Nike Air Max ‘Chlorophyll’ voor 20-jarig bestaan

Patta viert in 2024 zijn 20-jarig bestaan en als eerbetoon lijkt het erop dat ze de Nike Air Max ‘Chlorophyll’ opnieuw zullen uitbrengen. Alles wat we tot nu toe weten over deze release, lees je hieronder!

🎨 Colorway: ‘Chlorophyll’
#️⃣ Style code: HF1012-300
📅 Releasedatum: herfst 2024
💰 Prijs: € 190,-

Hoewel officiële details en afbeeldingen nog niet zijn vrijgegeven, lijkt het erop dat het een herinterpretatie zal zijn van de ‘Chlorophyll’ sneaker uit 2009. Destijds was deze uitgave een eerbetoon ter gelegenheid van het 5-jarig bestaan.

Of de herintroductie een vergelijkbaar of compleet nieuw ontwerp krijgt of zal lijken op het ontwerp van hun succesvolle ‘The Wave’-serie, blijft dus nog even een verrassing. Het in Amsterdam gevestigde merk heeft in ieder geval een solide reputatie opgebouwd bij Nike en in de sneakerwereld en de verwachtingen zijn daarom hoog.

Verder zal de Air Max 1 naar verwachting releasen in de herfst van 2024. Bekijk nu eerst andere Patta x Nike Air Max releases, terwijl we wachten op meer informatie!

Let op dat de beelden hieronder de Patta x Air Max 1 ‘Chlorophyll’ – 5th Anniversary release van 2009 weergeven en slechts ter illustratie dienen.