Skip to content
Newsfeed

Palace en Vans introduceren nieuw silhouet

20 juni 2023 18:02
Palace en Vans introduceren nieuw silhouet

Palace en Vans zijn grote namen binnen de skate en sneaker community. Wat gebeurt er als de twee hun krachten bundelen? Precies, een perfect skater model. De samenwerking bevat een zwarte en een witte colorway van de Palace x Vans Low en twee bijpassende T-shirts. De release vindt plaats op 23 juni 2023 om 11:00 uur op de website van Palace.

Het is al enige tijd geleden dat Palace en Vans een collab uitbrachten, daarom zijn we extra exited over de opkomende samenwerking. De nieuwe sneaker is een mengelmoes van twee Vans sneakers, de Half Cab en het signature model van skateboarder Mike Carroll zie je terug in de Palace x Vans Low.

Palace

Beide sneakers hebben een minimalistisch uiterlijk en Palace en Vans branding aan de zijkant, tong en achterkant van het silhouet. Ook maken de sneakers gebruik van de crème de la crème van Vans Skateboarding technologie, denk onder andere aan Sickstick buitenzolen.

Naast de twee paar sneakers releasen Vans en Palace bijpassende T-shirts bij de drop. De shirts zijn in zwart of wit verkrijgbaar en bevatte een kenmerkende graphic op de voorkant.

Ben jij een echte skate fanaat of houd je echt van skate sneakers? Zorg dat je dan op 23 juni 2023 om stipt 11:00 uur klaar zit! De samenwerking zal releasen op de website van Palace. Druk op de onderstaande knop om naar onze release kalender te gaan waar je alle recente updates over alle releases kan vinden.