Skip to content
Upcoming

Opvallende Aleali May x Air Jordan 1 komt 15 december

12 december 2018 10:57
Opvallende Aleali May x Air Jordan 1 komt 15 december

De Aleali May x Air Jordan 1 komt uit op 15 december en is misschien wel de meest opvallende release van aankomende zaterdag 15 december. 

Jordan brand wil het aanbod van exclusive Jordan’s voor vrouwen vergroten. Daarom heeft Jordan Brand een aantal vrouwelijke culturele influencers gevraagd om samen te werken aan het iconische silhouette. Stijlicoon Aleali May mocht haar creativiteit loslaten op de Air Jordan 1. Aleali May is blogger en heeft een groot aantal volgens op Instagram. Daarnaast is ze model en imago adviseur van sterren als Kanye West en Kendrick Lamar.

Aleali May
Image by TIM SACCENTI

Eerder mocht Aleali May al haar creativiteit loslaten op de “Shadow” Air Jordan 1. De Jordan 1 was erg populair onder vrouwen. Aleali maakte bij deze Jordan 1 gebruik van satijn en corduroy.

Air Jordan 1 "Shadow"

Aleali May x Air Jordan 1

De Aleali May x Air Jordan 1 heeft een kleurijk bovenwerk volledig van zacht suede. Aleali heeft gebruik gemaakt van zowel wat donkerdere kleuren als lichte kleuren. Zo gaat het donker- blauw en bordeaux van de hak over in een sunset tint. Zowel de midsole als de outsole zijn wit gekleurd. Het meest opvallende aan de sneaker is natuurlijk het bond op de tong van de Jordan. Vind je het bond op de tong een afknapper? Geen zorgen. Je kan het bond gemakkelijk erop en eraf halen.

De Aleali May x Air Jordan 1 komt 15 december uit bij Nike en zal €160 euro gaan kosten. Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox.

Aleali May x Air Jordan 1

Releasedatum: 15 december
Prijs: €160,-
Colorway: Bordeaux/Sunset Tint/Rush Red/Light Armory Blue
Stylecode: BV2613-600
Bekijk hier de storelist>>

Aleali May x Air Jordan 1
Aleali May x Air Jordan 1
Aleali May x Air Jordan 1