Skip to content
Upcoming

Off-White x Nike SB Dunk Low komt in een derde colorway

9 augustus 2019 16:29
Off-White x Nike SB Dunk Low komt in een derde colorway

Dat Off-White in samenwerking met Nike 2 colorways zou uitbrengen van het SB Dunk Low model is al enige tijd bekend. Echter is er nu weer een nieuwe colorway opgedoken van de Off-White x Nike SB Dunk Low. Het gaat om een ‘Pine Green’ colorway.

De laatste samenwerking die werd uitgebracht door Off-White x Nike was de Air Force 1 ‘MCA’. Deze release was een enorme hype en er kwamen maar weinig exemplaren van uit. In 2017 verscheen de bekende ‘The Ten’ collectie en dit was voor het eerst dat Off-White en Nike samenwerkte. Ondertussen zijn we twee jaar verder en het lijkt er niet op dat de twee klaar zijn met de samenwerking.

In juni doken er 2 colorways op van een nieuwe make-over op de Nike SB Dunk Low. Eén van deze colorways beschikt over dezelfde kleuren als de Air Jordan 1 High x Off-White ‘UNC’. De sneaker beschikt over een blauw/witte upper met oranje details. De andere colorway beschikt over een oranje upper gemixt met donkerblauwe kleuren. Wat ook erg tof is aan de samenwerking, is dat het niet alleen een samenwerking is tussen Off-White en Nike, maar ook met de legendarische graffiti kunstenaar Futura.

Off-White x Nike SB Dunk Low ‘Pine Green’ | CT0856-100

De basis van de sneaker is gemaakt van een mix van groen en wit leer. Natuurlijk beschikt de sneaker ook over de kenmerkende Off-White tekst van Virgil Abloh. Daarnaast heeft de SB Dunk Low hetzelfde vetersysteem als een eerdere release van dit jaar, de Off-White Zoom Terra Kiger 5. Er wordt extra textuur toegevoegd door middel van extra veter lussen in een feloranje kleur. Ook bevindt zich het kenmerkende oranje lipje op de achterkant van de Swoosh op de buitenste zijde. De ‘Pine Green’ colorway is een stuk rustiger dan de andere twee colorways, maar heeft tegelijkertijd een gedurfde, klassieke look.

Helaas is er nog geen releasedatum bekend van de 3 colorways, wel wordt er verwacht dat de Off-White x Nike SB Dunk Low ergens in oktober uitkomt. Scroll naar beneden om een eerste indruk te krijgen van de ‘Pine Green’ colorway. Vergeet ook niet om dagelijks Sneakerjagers in de gaten te houden voor het allerlaatste sneaker nieuws!


SB Dunk Low
SB Dunk Low
Images by @soles.for.less