Skip to content
Staff Picks

Nike stijlen voor komend festivalseizoen

25 juni 2023 14:17
Nike stijlen voor komend festivalseizoen

Het is eindelijk zomer en daarmee start ook het festivalseizoen! We weten allemaal dat een goede festival outfit net zo belangrijk is als de muziek zelf. Daarom geven we je vandaag een hoop Nike outfits voor het festivalseizoen en steel de show op de je volgende zomerfestival.

Nike festival styles WMNS

WMNS festival outfit met de Nike Air Force 1 Shadow

Laten we beginnen met een sneaker waarvan ik garandeer dat de meesten van jullie deze wel in de sneakercollectie hebben – de Nike Air Force 1 Shadow. Combineer de sneaker met een bodysuit en een casual cargobroek die bij de enkels opgerold kan worden.

2.WMNS festival outfit met de Nike Air Jordan 1 Elevate High

Deze outfit draait helemaal om het WMNS Air Jordan 1 Elevate High silhouet. De sneaker heeft een plateauzool en een geborduurd Wings-logo op de kraag. Maak de look af met een geribde uitlopende broek, een leuk shirt en een paar accessoires.

Nike festival styles voor Men

1. Mannen festival outfit met de Nike Air Force 1 ’07

Hier hebben wij een stijlvolle set die je kunt combineren met de Nike Air Force 1. Ga voor een beige met witte colorway van de sneaker en combineer dit met een bijhorende set in beigetinten. Een clean look die voor elk festival geschikt is.

2. Mannen festival outfit met de Nike Air Force 1 ’07

Onze laatste outfit is ook gestyled met een fris paar Nike Air Force 1’s. Combineer de sneaker met een eenvoudig basic T-shirt en een casual beige cargo broek. Maak de look af met een bucket hat en fanny pack en voilà!

Dit waren enkele outfit picks voor het festivalseizoen bij Nike. Welke outfit zal jij gaan rocken deze zomer? Bekijk onze nieuwspagina via de knop hieronder en mis geen enkele release of promotie.