Skip to content
Upcoming

Nike SB x Air Jordan 1 “Light Bone” released in mei

25 maart 2019 16:16
Nike SB x Air Jordan 1 “Light Bone” released in mei

Vorige week kwamen er foto’s uit van de Nike SB x Jordan 1 “Court Purple” colorway. Nu zijn er alweer foto’s uitgekomen van een nieuwe colorway genaamd “Light Bone”.

In 1985 werd de Air Jordan 1 voor het eerst op de markt gebracht. De Air Jordan 1 is de eerste sneaker in NBA waar gebruik werd gemaakt van meerdere kleuren. Peter Moore was de man achter de Air Jordan 1. Toen Michael Jordan voor het eerst de AJ 1 zag, zei hij dat hij het niet ging dragen, omdat hij de AJ 1 op clownschoenen vond lijken. Met de tijd, begon Michael Jordan de sneaker steeds mooier te vinden. In het eerste seizoen dat ze uitkwamen werden er al 13 verschillende colorways gemaakt. Op een gegeven moment werden er zoveel van de Air Jordan 1 gemaakt, dat de sneakers amper verkocht werden. Voor een tijdje stonden de Air Jordan 1’s in de sale rekken voor $20. Tegenwoordig zijn er Air Jordan’s die erg exclusief zijn en voor duizenden euro’s verkocht worden.

De details

De nieuwste colorway van de Air Jordan 1 is ontworpen met behulp van Nike SB. Air Jordan 1’s ‘Light Bone’ colorway is een redelijk simpele colorway. De upper is gemaakt van grijs leder. Voor extra contrast, zijn de veters, de Swoosh, het Air Jordan logo en de heel tab in het zwart gemaakt. Wat bijzonder is aan deze sneaker, is dat de sneaker verandert van kleur wanneer de sneaker begint te slijten door bijvoorbeeld skaten.

De ‘Light Bone’ colorway veranderd door slijtage langzamerhand in een rood/roze colorway. Alle zwarte details die we net opnoemden veranderen in een felle violet kleur. Echter zullen de veters zwart blijven en de zool wit. Ook de geperforeerde toebox en side panels blijven grijs.

Wij verwachten dat de Nike SB x Air Jordan 1 Retro High OG “Light Bone” op 25 mei zal uitkomen voor een prijs vanaf €175,-. Houd onze releasekalender in de gaten voor updates!

Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender, download je de Sneakerjagers app in de Apple app store of de Google Playstore en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox.


Nike SB X Air Jordan 1 OG 'Light Bone'

CD6578-006 · Prijs vanaf €197,-

Naar alle aanbieders
Air Jordan Light Bone
Air Jordan Light Bone
Air Jordan Light Bone
Air Jordan Light Bone
Afbeeldingen: Hypbeast