Skip to content
Newsfeed

Nike introduceert het Runtekk model voor dames

13 januari 2023 08:42
Nike introduceert het Runtekk model voor dames

Nike komt met een nieuw model voor dames, de Nike Runtekk. Het model heeft een sportieve look en komt in WMNS sizing. De sneaker heeft nog geen officiële releasedatum. Wel kunnen we het model in de zomer van 2023 verwachten.

De term ‘dad shoe’ lijkt weer terug te keren. De Nike Runtekk, speciaal ontworpen voor dames, heeft een opvallend silhouet en haalt zijn inspiratie uit hardloopsneakers uit de 00’s en de Y2K era. Er is nog niet veel bekend over de sneaker. Wel kunnen we de eerste beelden van de sneaker al bekijken.

De Runtekk komt in een ‘Summit White’ colorway. Het bovenwerk is van mesh en kleurt wit. De zilveren overlays geven de sneaker een retro uitstraling. Op het middenpaneel is de Swoosh geplaatst, ook deze kleurt zilver. Over het middenpaneel is een element geplaatst dat van synthetische materialen is gemaakt. Dit geeft de sneaker zijn stevigheid.

De Runtekk wordt ondersteund door een stevige middenzool. Deze is voorzien van de CUSHLON-technologie dat voor demping en comfort zorgt. De middenzool kleurt off-white en heeft grijze en zwarte elementen. Nike brandings komen terug op de tong en hiel.

De Nike Runtekk ‘Summit White’ heeft nog geen officiële releasedatum. Wel kunnen we het model in de zomer van 2023 bij Nike verwachten. Houd onze releasekalender in de gaten voor de laatste updates betreffend dit silhouet. Vergeet ook niet de Sneakerjagers app te downloaden en blijf op de hoogte van de laatste releases.

Nike Runtekk