Skip to content
Newsfeed

Nike introduceert de Calm Flip Flop

6 juli 2023 07:58
Nike introduceert de Calm Flip Flop

Na de release van de stijlvolle Nike Calm Slides, hebben velen gewacht op een andere versie voor de WMNS. Nu wordt hun geduld eindelijk beloond en komt Nike met de Calm Flip Flop in drie verschillende colorways.

De Nike Calm Flip Flop vervang de brede band van de Calm Slides met een band die tussen de tenen doorgaat. Hierdoor heeft de slipper een ronder silhouet dan zijn voorganger. De Nike Calm Flip Flop komt in WMNS-sizing. Een must-have voor de zomer.

De Nike Calm Flip Flop heeft een volledig rubberen constructie en zal verkrijgbaar zijn in het zwart, wit en roze. Het geribbelde voetbed en de Swoosh op de zijkanten, evenals de rubberen zool met een uitgesproken profiel voor goede grip, maken de look compleet.

We hebben nog geen officiële releasedatum voor je, maar het is veilig om aan te nemen dat de slippers binnenkort gereleased zullen worden. Nike heeft de eerste foto’s vrijgegeven die je hieronder kunt zien. Je kunt de slippers hoogstwaarschijnlijk in de komende weken kopen bij Nike en via geselecteerde retailers.

Tot die tijd kun je onze release kalender bekijken om op de hoogte te blijven.