Skip to content
Newsfeed

Het gerucht gaat dat een Travis Scott x Air Jordan 1 Low OG ‘Velvet Brown’ zal droppen

8 mei 2024 14:39
Het gerucht gaat dat een Travis Scott x Air Jordan 1 Low OG ‘Velvet Brown’ zal droppen

In 2023 ging het gerucht dat Travis Scott en Jordan Brand zouden gaan stoppen met het droppen van nieuwe Air Jordan 1 colorways. Maar niets bleek minder waar, inmiddels heeft het Cactus Jack-merk van Scott ook in 2024 weer een aantal opvallende releases op zijn naam staan. De collab houdt het echter niet bij 2024 want het gerucht gaat dat ook in 2025 ons weer nieuwe kleurstellingen te wachten staan.

Er is een mock-up verschenen van een Air Jordan 1 Low in een ‘Velvet Brown’ colorway. De mock-up toont een premium suède sneaker, versierd met de kenmerkende elementen van de samenwerking, waaronder een oversized, omgekeerde Swoosh op het zijpaneel en het ‘Cactus Jack’ logo op de tong en het binnenste paneel.

🎨 Colorway: ‘Dark Mocha/Black/Velvet Brown’
#️⃣ Stylecode: DM7866-202
📅 Release: Voorjaar 2025

Naast deze drop staat ook de Travis Scott Air Jordan 1 Low ‘Medium Olive’ gepland voor 2025, samen met de Air Jordan 1 Low ‘Elkins’ die al in mei 2024 wordt verwacht, en ook de ‘Black/Olive’ die later dit jaar zal verschijnen.

Helaas is er nog vrij weinig bekend over de releasedatum van de Travis Scott x Air Jordan 1 Low OG ‘Velvet Brown’. Blijf op de hoogte van alle updates over deze en andere releases van Travis Scott en Jordan Brand door regelmatig de Sneakerjagers nieuwspagina te raadplegen.

Naast de Air Jordan 1 Low heeft ook de Air Jordan Jumpman Jack een ‘Velvet Brown’ bovenwerk gekregen. Check deze hier: Travis Scott x Air Jordan Jumpman Jack verschijnt (natuurlijk) in een ‘Mocha’ colorway.