Skip to content
Upcoming

Nike dropt de Air Jordan 1 Mid ‘Milano’ sneller dan je denkt!

14 februari 2020 08:00
Nike dropt de Air Jordan 1 Mid ‘Milano’ sneller dan je denkt!

Wat hebben wij veel releases gehad, en we zijn nog geeneens op de helft van februari! Ook Nike heeft weer veel Jordans op de lijst staan. 22 februari is het eindelijk zo ver, de Nike Air Jordan 1 Mid Milan komt uit. De sneaker is helemaal in de ban van de architectuur van Italië, Milaan. Dit zie je ook terug in de details.

Niet heel lang geleden kwam Nike met de ‘Paris’ colorway, nu is het de beurt aan Milaan en wat wij je alvast kunnen vertellen is dat wij niet teleurgesteld zijn. Nike bracht de Jordans Low en High uit in 1985, in 2000 keerde ze terug en brachten ze ook de Mids op de markt. De Jordans worden hotter met de dag en tegenwoordig wilt iedereen een paar bemachtigen en dat snappen wij maar al te goed.

Details Nike Air Jordan 1 Mid ‘Milan’ | CV3044-100

De schoen is erg bijzonder en heeft te gekke details, die ze allemaal hebben uitgevoerd met hun inspiratiebron; de architectuur van Milaan. Waaronder Duomo di Milano-kathedraal en het klooster Santa Maria delle Grazie. Dat is ook wel wat Leonardo da Vinci zijn thuisbasis noemt, Leonardo wordt door velen van ons gezien als een genie. Nike heeft dit ook laten merken. Naast dat de schoen er ook nog eens super vet uitziet is hij ook nog gemaakt van fijne, sterke stoffen die bestaan uit leer, suede en canvas. Er zit een leren tag bij die vast zit aan de veters, hier staat MLN op die doorverwijst naar de stad Milaan.

Naast de elegante Jordan Air 1 Mid ‘Milan’, komen er nog veel meer Jordans uit. Benieuwd naar wanneer ze uitkomen en/of jouw maat ertussen zit? Check dan snel onze releasekalender.

Air Jordan 1 Mid Fashion Pack 'MLN'

CV3044-100 · Prijs vanaf €167,-

Naar alle aanbieders

Images by: Nike