Skip to content
Upcoming

Nike WMNS Air Max 1 SE ‘Blue Fury’

21 april 2019 10:25
Nike WMNS Air Max 1 SE ‘Blue Fury’

Nike heeft de Air Max 1 ‘Blue Fury’ gereleased. Deze sneaker beschikt over frisse zomerkleuren en is een must-have voor de zomer.

De Air Max 1 is Nike’s eerste zichtbare Air sneaker die werd uitgebracht. In 1978 werd deze sneaker voor het eerst geïntroduceerd op de markt en deze sneaker heeft zo goed als zeker voor de doorbraak van Nike gezorgd. In eerste instantie kreeg de ontwerper van de Air modellen, Tinker Hatfield, weinig steun vanuit Nike. Hatfield wilde namelijk dat de Air Unit zichtbaar zou zijn, maar Nike vond dit geen goed idee. Tegenwoordig is de zichtbare Air Unit niet meer weg te denken uit de sneakerwereld.

Alles wat een Nike Air Max 1 moet hebben zit in deze colorway. De Air Max 1 ‘Blue Fury’ beschikt namelijk over klassieke kenmerkende elementen van Nike. Dit wordt gecombineerd met een clean ontwerp van deze tijd. Deze colorway is perfect voor de warme maanden die voor de deur staan.

De upper beschikt over een witte basis, gemaakt van leer. De mudguard bestaat uit een blauwe kleur. Tussen de kleuren wit en blauw loopt een opvallende gele lijn. Dit zorgt voor het effect alsof de blauwe mudguard over een gele is geplaatst. De zool beschikt over een witte kleur, met een zichtbare Air Unit voor een klassieke, moderne look.

Ben jij nog op zoek naar een mooie, unieke sneaker voor deze zomer? Zoek dan niet verder. De Nike Air Max 1 SE ‘Blue Fury’ is nu verkrijgbaar via 43einhalb.com. Wil je op de hoogtes bijven van de nieuwste sneaker releases? Houdt dan goed onze releasekalender in de gaten! Scroll naar beneden voor foto’s van de sneaker.


Nike Air Max 1 Liner 'Blue'

881101-103 · Prijs vanaf €107,-

Naar alle aanbieders
Air Max 1 'Blue Fury'
Air Max 1 'Blue Fury'
Air Max 1 'Blue Fury'
Images by 43Einhalb