Skip to content
Newsfeed

Nike Air Max 1 ’87 krijgt een ‘Ale Brown’ colorway

26 september 2022 17:10
Nike Air Max 1 ’87 krijgt een ‘Ale Brown’ colorway

De laatste tijd richt Nike zich meer en meer op hun vrouwelijke klanten met exclusieve damessneakers. Deze genoemde ‘WMNS’ lijn omvat onder andere de Air Max 1 WMNS ‘Tour Yellow’, AJ4 WMNS ‘Canyon Purple’ of de AF1 ’07 WMNS ‘White Python’. Nike brengt nu nog een exclusieve Air Max 1 ’87 uit, in de vorm van de ‘Ale Brown’.

De Air Max 1 ’87 ‘Ale Brown’ is een nieuwe colorway van de AM1 in zijn oorspronkelijke vorm uit 1987. De materialen en de kleurstelling maken van de ‘Ale Brown’ een perfecte herfst/winterschoen met een luxe uitstraling. De ‘Ale Brown’ heeft een monochroom bovenwerk van een combinatie van leer, suède en mesh. Het bevat voornamelijk ale brown en medium gum brow kleuren.

Het spatbord is van glad leer, net als de kraag, quarter panel en de hiel. Deze laatste is voorzien van een debossed ‘Nike Air’ tag, wat het luxueuze gevoel nog versterkt. De Swoosh is ook van gestructureerd leer. Om het luxe gevoel verder te versterken, zijn de bovenste oogjes van metaal en is de schuimrubberen tussenzool ook met leer bekleed. Om het ontwerp compleet te maken is de tong van mesh voorzien van een leren merk tag.

De Nike Air Max 1 ’87 ‘Ale Brown’ zal op 7 oktober 2022 worden uitgebracht via Nike en andere retailers met een prijskaartje van €150. Zorg ervoor dat je Sneakerjagers volgt op Instagram om nooit het laatste sneaker nieuws of releases te missen.