Skip to content
Upcoming

Nike Air Force 1 Skeleton heeft nieuwe colorway

24 september 2020 13:01
Nike Air Force 1 Skeleton heeft nieuwe colorway

Elk jaar brengt Nike een Halloween gerelateerde sneaker uit. Ook dit jaar zien we weer een op Halloween geïnspireerde Nike Air Force 1 Low ‘Skeleton.’ Dit keer in een colorway, die nog beter bij het thema past. Lees snel verder voor alle informatie over deze spookachtige release.

Vorig jaar zagen we de Nike Air Force 1 Halloween release in een zwarte colorway. Het jaar daarvoor dezelfde sneaker, met een witte kleur. Op beide sneakers is een X-ray botten print te zien van een voet. Op de nieuw aangekondigde oranje colorway, is het X-ray plaatje ook te vinden. Al eerder waren de foto’s van de oranje colorway gelekt. Nu hebben we ook een mogelijke release date.

Nike Air Force 1 Skeleton ‘Brilliant Orange’

Het model van de Air Force 1 verandert, natuurlijk, niet. De oranje ‘starfish’ colorway van deze nieuwe Halloween release is de vinden over het gehele bovenwerk, inclusief de veters. De wit rubberen zool lijkt deels transparant te zijn. Zoals we bij de vorige wit en zwarte Halloween release zagen, heeft ook de oranje Air Force een X-ray afbeelding over beide zeikanten van de sneaker. De X-ray voet is dit keer zwart.

De release date staat op 28 oktober 2020. De Nike Air Force 1 Skeleton in de ‘Brilliant Orange’ colorway komt uit bij Nike en diverse geselecteerde retailers. Er zal een prijskaartje aanhangen van €130. Houd onze sneaker release kalender in de gaten, voor deze en andere releases!

Nike Air Force 1 Skeleton 'Starfish'

CU8067-800 · Prijs vanaf €83,-

Naar alle aanbieders
Image by PY_RATES