Skip to content
Upcoming

Nike Air Force 1 Pixel heeft weer toffe details

28 oktober 2020 08:05
Nike Air Force 1 Pixel heeft weer toffe details

De Nike Air Force 1 is een echte klassieker. De sportieve basketbalstijl is vernieuwd op de Air Force 1 Pixel. De sneakers beschikken over toffe details en hebben een opvallende zool. De eerste colorway is nog niet lang geleden gedropt, maar de volgende staat al op ons te wachten.

Een echte klassieker is de Air Force 1 zeker. Bijna iedereen heeft wel een paartje van de Air Force 1 in zijn kast staan. De klassieke basketbalstijl laten ze bij Nike niet snel los. Dit keer heeft Nike toch wat nieuwe elementen toegevoegd op het bestaande design wat een nieuwe draai geeft aan het iconische model. Nog steeds stoer en sportief, maar met nieuwe toffe details. Gemaakt door en voor dames.

Nike Air Force 1 Pixel ‘Top White/Dark Beetroot’

Om te beginnen, heeft deze Air Force 1 Pixel een opvallende zool. Hij is dikker dan we gewend zijn van de OG Air Force 1 en heeft uitstekende details aan de bovenkant. De zool is dit keer wit. Het bovenwerk is gemaakt van fris grijs leer. De Swoosh, die wat dieper is de sneaker ligt doordat deze is uitgesneden, is ook grijs. De stof van de Swoosh is gebruik gemaakt van corduroy. Deze stof zie je ook terug op de lip en op de tong. Het nieuwe kubuslogo op de tong, hak en veterlabels geeft de AF1 geschiedenis een nieuw hoofdstuk. Als laatste, hangt er een goude kettinkje aan met een glinsterende Swoosh die we kennen van de Air Max 90 en de Air Max 95 Cubanlink. Bekijk al deze details op de foto’s hieronder.

De Air Force 1 Pixel is vanaf 5 december te shoppen bij Nike! Houd onze release kalender in de gaten. Hier staan alle toekomstige sneaker releases. Extra geheugensteuntje nodig? Volg dat onze Sneakerjagers Instagram, hier vind je release reminders en meer sneaker content!

Nike Air Force 1 Pixel 'Top White/Dark Beetroot'
Air Force 1 pixel