Skip to content
Staff Picks

Nieuwe Nike By You Air Force 1 opties

2 november 2021 19:00
Nieuwe Nike By You Air Force 1 opties

Nike heeft nieuwe opties toegevoegd aan hun By You programma. Met dit programma kan jij verschillende modellen helemaal naar jouw eigen smaak maken. Je kan de kleuren van overlays veranderen, of juist de kleuren van de zolen. Je wordt zelf een sneaker designer met dit programma.

Nike Air Force 1 Low Cozi By You | DO7083-991

Standaardopties

De Nike Air Force 1 Low Cozi By You is een nieuw exemplaar op de website van Nike. Bij dit silhouet kan je een hoop verschillende elementen aanpassen. De neus en de voorste overlay horen bij elkaar en krijgen dezelfde kleur. Het zijvlak loopt rondom de hiel en is ook één geheel.

De heeltab, de veterogen, de Swoosh en de veters zijn allerlei losse elementen. De middenzool en de buitenzool kunnen ook in verschillende kleuren.

Dit model kost €139,99 en is exclusief verkrijgbaar voor members. Op dit paartje wordt gebruik gemaakt van beige, geel en zwart.

Nike Air Force 1 Low Cozi By You
DO7083-991

Op dit nieuwe model kun je gebruik maken van verschillende prints op het zijvlak. Bij het paartje links wordt gebruik gemaakt van een rode isolerende graphic met een wit achtergrond.

Wat ook aanpasbaar is, is de Swoosh. De Swoosh kan volledig gevuld zijn, of worden geïllustreerd met lijnen. Op de colorway rechts wordt gebruik gemaakt van de lijnen. Bovenop de print valt dit minder op.

Nike Air Force 1 Low Cozi By You
DO7083-991

Houd je liever van een wat simpelere sneaker die niet heel erg opvalt? Ook daar zijn opties voor. Het ontwerp ligt helemaal in jouw handen. Op het paartje links wordt gebruik gemaakt van drie kleuren, zwart, grijs en wit.

Zelfs de vormen van de zolen zijn customizable. Om de sneaker helemaal klaar te maken voor de weersomstandigheden tijdens de koudere seizoenden kan je ze zo geprofileerd mogelijk maken. Met de zool hier rechts verlies jij zeker geen grip.

Nike Air Force 1 Low Cozi By You

Nike Air Force 1 Low By You | CT7875-994

Het klassieke Air Force 1 Low model is ook verkrijgbaar in het By You programma. Het bovenwerk is gemaakt van leer, maar de kleuren van elk element kan jij zelf bepalen. Dit is goed te zien op de standaardoptie van Nike hieronder. Zelfs de kleuren van de stiksels van de zool zijn aanpasbaar.

Dit silhouet kost €129,99 om zelf te bewerken. Deze mogelijkheid was al aanwezig in het By You programma.

Nike Air Force 1 Low By You | CT7875-994

Laat je creativiteit de vrije loop met de Air Force 1. Ontwerp er op los en creëer een unieke colorway die nog nooit eerder is ontworpen. Als je zelf geen fan bent van dit silhouet, neem dan een kijkje op de By You pagina van Nike. Hier zie je een hoop andere modellen zoals de React Vision en Blazer ’77.


Wil jij altijd en overal op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen in de sneakerwereld? Volg ons dan op Instagram en download de Sneakerjagers app. In de app kan je de releasekalender in de gaten houden en onze blogs checken.