Skip to content
Newsfeed

Nieuw bij Nike: polstasjes geïnspireerd op klassieke sneakers

17 mei 2024 17:55
Nieuw bij Nike: polstasjes geïnspireerd op klassieke sneakers

Ben jij ook zo’n fan van Nike en klassieke sneakermodellen als de Blazer en Cortez? Wij ook! Onlangs heeft Nike polstasjes uitgebracht die geïnspireerd zijn op deze iconische sneakers. Je kunt dus de stijl van je favoriete schoenen nu ook dragen als accessoire.

Enorm handig wanneer je bijvoorbeeld door de stad loopt en alleen je belangrijkste spullen nodig hebt. Geen zware tas om je schouder, maar gewoon een handig Nike polstasje dat precies groot genoeg is voor je telefoon en andere essentials. Bovendien beschikt het over meerdere binnenvakken. Ideaal om je geld en pasjes veilig op te bergen!

Ben jij ook zo enthousiast? We hebben hieronder onze favoriete Nike polstasjes op een rijtje gezet. Wacht niet te lang, want ze zijn ontzettend populair!

Nike Icon Blazer polstasje

En met de zomer voor de deur, begrijpen we het goed dat je misschien op zoek bent naar nog meer handige tassen. Denk bijvoorbeeld aan tote bags en crossbodytassen. Deze zijn perfect voor een dagje strand of een zomerse wandeling.

Om je wat extra inspiratie te geven, naast de Nike polstasjes, hebben we ook een selectie gemaakt van onze andere favoriete tassen. Deze kun je ongetwijfeld goed gebruiken komende zomer!

Ga snel naar de website van Nike en ontdek het volledige assortiment van praktische en stijlvolle tassen!