Skip to content
Brand

Ga stijlvol de zomer in met de Nike Cortez

23 mei 2024 10:15
Ga stijlvol de zomer in met de Nike Cortez

De zomer staat weer voor de deur, en dit is hét perfecte excuus om nieuwe sneakers te gaan shoppen. Een absolute must-have voor de zomer van 2024 is de Nike Cortez. Deze sneaker biedt niet alleen optimaal comfort, maar sluit ook perfect aan bij de retro trend die al een tijdje op straat te zien is.

Voor het komende seizoen komt Nike met verschillende nieuwe kleurstellingen, variërend van vrolijke en opvallende tinten tot basics die gemakkelijk met alles te combineren zijn. Hierdoor past de Nike Cortez bij ieders stijl en smaak. Hier laten we je zien hoe wij de Nike Cortez gestyled hebben!

Nike Cortez WMNS TXT ‘Watermelon’ – HF9994-300

We trappen af met het stylen van de Nike Cortez WMNS TXT ‘Watermelon’, die met zijn opvallende kleuren perfect past bij de vrolijkheid van de warme zomerdagen. De combinatie van groene en roze tinten op het bovenwerk geeft een speels en verfrissend gevoel.

Daarnaast zorgen de contrasterende witte tong en zool voor een mooi contrast. Deze colorway straalt een echt zomers gevoel uit en is de juiste keuze voor iedereen die op zoek is naar een opvallend item om hun zomeroutfit net dat beetje extra te geven.

Nike Cortez WMNS TXT 'Watermelon' - HF9994-300
Nike Cortez WMNS TXT 'Watermelon' - HF9994-300

How to style the Nike Cortez?

Om in de kleuren van de sneaker te blijven, hebben we de Nike Cortez WMNS TXT ‘Watermelon’ gestyled met donkergroene en witte tinten. We hebben gekozen voor een losvallende witte broek die mooi over de schoenen valt.

@sneakerjagers Let's style the Nike Cortez TXT 'Watermelon' 🍉 #NikeStyleBy #NikeCortez #Teamnike #ad ♬ origineel geluid – sneakerjagers

Daarnaast dragen we een donkergroen T-shirt, gecombineerd met een leren jasje, zodat we altijd een laagje uit en aan kunnen doen wanneer het wat kouder of warmer is. Om de outfit compleet te maken, voegen we een zwarte tas toe voor al jouw essentials.

Nike Cortez WMNS ‘Black and White’ – DZ2795-001

Wil je toch liever een wat ingetogene stijl? Dan is de Nike Cortez WMNS ‘Black and White’, de colorway waar je naar op zoek bent. Met zijn tijdloze zwart-witte bovenwerk straalt deze sneaker eenvoud en elegantie uit.

De klassieke combinatie van zwart en wit maakt deze sneaker gemakkelijk te stylen, of je nu een casual dagje uit hebt gepland of een formelere look wilt creëren. Met deze sneaker kan het allemaal! Dankzij zijn vintage look blijft deze sneaker de eyecatcher van je outfit.

Nike Cortez WMNS 'Black and White' - DZ2795-001
Nike Cortez WMNS 'Black and White' - DZ2795-001

How to style?

Om de sneakers net dat beetje extra te geven, stylen we de Cortez met een paar hoge Nike-sokken. Daarboven dragen we een luchtige zwarte Nike-rok, die perfect aansluit bij de zwarte basis van de Cortez.

Voor een samenhangende look hebben we gekozen voor een eenvoudig gebreide trui. Accessoires zoals de LV-tas en zonnebril maken de look helemaal af.

Hopelijk hebben we je hiermee wat inspiratie kunnen geven. Wil je nu je eigen Nike Cortez colorway scoren? Klik dan op de knop hieronder! Het is zeker de moeite waard om een kijkje te nemen, want het merk heeft nog veel meer zomerse kleurstellingen gedropt.

Blijf op de hoogte van aankomende Nike Cortez releases door regelmatig de Sneakerjagers releasekalender te bekijken!