Skip to content
Where to Cop

Where To Cop: Nike Lunar Roam ‘Alabaster’

13 december 2023 18:24
Where To Cop: Nike Lunar Roam ‘Alabaster’

Vanaf het begin heeft Nike gestreefd naar het overtreffen van de verwachtingen als het gaat om schoenen, vooral op het gebied van hardlopen. Na de baanbrekende herdefiniëring van hardloopschoenen in de jaren 70 met de Cortez, wil Nike opnieuw geschiedenis schrijven met de gloednieuwe Lunar Roam ‘Alabaster’!

Nike Lunar Roam ‘Alabaster’ | DV2440-700

Voortbouwend op de Lunarlon-technologie, die voor het eerst werd onthuld eind jaren 2000, heeft Nike een geavanceerd dempingssysteem geïntroduceerd dat bekend staat als ‘Lunar Foam’. Dit innovatieve dempingssysteem is geïntegreerd in deze nieuwe sneaker en biedt een unieke combinatie van comfort en prestaties.

Nike Lunar Roam 'Alabaster' outfit
Nike Lunar Roam 'Alabaster' on feet
Asphaltgold

Verdere details zijn onder andere de platte veters die de verstevigde schuimtong volgen naar een bedrukt Nike-logo, omgeven door blauwe decoratieve stiksels. Daarnaast komt een zwart treklipje op aan de hiel. Verder bevindt zich onder de voet de dikke, citroenkleurige tussenzool met Lunarlon Foam.

Nike Lunar Roam Alabaster DV2440-700
Nike Lunar Roam Alabaster
Asphaltgold

Where To Cop

Dus wil je de sensatie ervaren van lopen op wolken? Mis deze release dan niet! Je kunt de Nike Lunar Roam ‘Alabaster’ op 16 december 2023 om 09:00 kopen voor € 150,- bij Nike en geselecteerde retailers. Een compleet overzicht van verkooppunten vind je hieronder.

Nieuwsgierig wat Nike nog meer te bieden heeft voor het einde van 2023? Neem dan een kijkje bij de Sneakerjagers releasekalender!