Skip to content
Upcoming

NEXT WEEK’S RELEASE: Nike Air Max 90 SP ‘Total Orange’

12 juni 2020 14:00
NEXT WEEK’S RELEASE: Nike Air Max 90 SP ‘Total Orange’

Na de releases van de laatst uitgekomen Air Max 90 ‘Reverse Duck Camo en ‘Green Duck Camo’ voegt Nike een opvallende ‘Total Orange’ colorway toe aan het Duck Camo pack.

De OG Duck Camo colorway op de Air Max 90 kwam uit in 2013. De sneaker had een Duck Camo als overlay op de zwarte base van de sneaker. Voor de rest waren er rode hits te vinden bij de eyelets, hiel patch en rondom de Air Unit. Nu 7 jaar later is de Duck Camo terug in drie verschillende colorways.

Nike Air Max Duck Camo 2013 – StockX

Nike Air Max 90 SP ‘Total Orange’

De Duck Camo ‘Total Orange’ is een stuk opvallende dan vorige Duck Camo colorways. Het bovenwerk van de sneaker beschikt uiteraard weer over de Duck Camo alleen dit keer in een oranje kleuren combinatie. Op de toebox en rondom de enkel is oranje mesh te vinden. Zwarte hits zijn te zien bij de eyelets, Swoosh, hiel en het gebied rondom de Air Unit. De Air Unit zelf is ook oranje gemaakt en valt zo erg op. Onder de upper van de sneaker zit een witte midsole met oranje outsole.

De Nike Air Max 90 Duck Camo ‘Total Orange’ komt uit op dinsdag 16 juni bij Nike voor €140,-. Check hieronder de afbeeldingen en houd onze releasekalender in de gaten om geen een sneaker release te missen.


Nike Air Max 90 SP Duck Camo 'Total Orange' - SNKRS DAY Exclusive Access

CW4039-800 · Prijs vanaf €61,-

Naar alle aanbieders
Air Max 90 Duck Camo 'Total Orange'
Air Max 90 Duck Camo 'Total Orange'
Images by 43einhalb & Nike