Skip to content
Newsfeed

Na de Nike Air Max 95 krijgt ook de Air Force 1 een SB make-over

7 juni 2024 15:00
Na de Nike Air Max 95 krijgt ook de Air Force 1 een SB make-over

Enkele dagen geleden werd aangekondigd dat de Nike SB Air Max 95 in 2025 uitkomt. Nu, op 7 juni 2024, doen er geruchten de ronde dat ook de iconische Nike Air Force 1 een SB-make-over krijgt. Deze klassieke sneaker krijgt upgrades voor skaten zonder zijn tijdloze stijl te verliezen.

Nike SB zit niet stil als het gaat om het heruitbrengen van iconische modellen. In 2023 zagen we de Nike SB Air Jordan 4 ‘Pine Green’, die door velen als de sneaker van het jaar werd beschouwd. Naast nieuwe colorways van dit model, kunnen we ook uitkijken naar de lancering van de allereerste Nike SB Air Force 1.

Nike SB Air Force 1

Nike introduceerde de Air Force 1 Low voor het eerst in 1982. Deze sneaker heeft zijn basketbalroots ver achter zich gelaten en is inmiddels uitgegroeid uit tot een cultureel fenomeen. De komst van de Nike SB Air Force 1 Low voegt een nieuw hoofdstuk toe aan dit rijke verhaal.

Hoewel er nog geen beelden zijn gelekt, wordt verwacht dat de SB Air Force 1 vergelijkbare aanpassingen krijgt als de Nike SB x Air Jordan 4 en de Nike SB Air Max 95. Mogelijke upgrades zijn een Zoom Air-unit in de hiel voor betere schokabsorptie, een gripvaste rubberen zool voor ultiem boardgevoel, en verstevigde stiksels voor extra duurzaamheid.

De Nike SB Air Force 1 wordt naar verwachting in 2025 uitgebracht bij geselecteerde skateshops, zowel fysiek als online, en bij Nike zelf. De prijs is nog niet bekend. Blijf op de hoogte van alle updates over deze release door regelmatig de nieuwspagina van Sneakerjagers te bezoeken. Hier zullen we je als eerste op de hoogte brengen van alle updates.

Ben je benieuwd naar de Nike SB Air Max 95? Lees dan: De Nike Air Max 95 krijgt in 2025 een SB variant.