Skip to content
Staff Picks

Most Wanted Sneaker Releases – Week 27

5 juli 2022 18:00
Most Wanted Sneaker Releases – Week 27

Een nieuwe week is weer van start gegaan en dat betekent dat het de hoogste tijd is voor de ‘Most Wanted Sneaker Releases’. In deze serie blikken we terug op de meest gewilde sneakers van de voorgaande week. Ook in de week van 27 juni tot en met 3 juli 2022 zijn weer veel unieke paren uitgekomen.

Veel van deze releases waren zó populair, dat ze niet meer te verkrijgen zijn bij de retailers. Het is dan nog altijd mogelijk om een paartje te bemachtigen via één van de verschillende sneaker marktplaatsen. Via de Sneakerjagers resell pagina kun je zien op welke marketplace je jouw favoriete sneaker het voordeligst kan verkrijgen. Laten we voor nu alvast gaan kijken naar de Most Wanted Sneaker Releases van week 27.

1. Nike SB Dunk Low ‘St Patrick’s Day’ – Shamrock | BQ6817-303

Nike SB Dunk Low 'St Patrick's Day' - Shamrock | BQ6817-303
Nike SB Dunk Low 'St Patrick's Day' - Shamrock | BQ6817-303

De ‘Most Wanted Sneaker Release’ van deze week is de Nike SB Dunk Low ‘St Patrick’s Day’. Het werd verwacht dat dit paar al in maart zou uitkomen tegelijkertijd met St Patrick’s Day, maar de Dunk heeft nog een paar maanden op zich laten wachten.

De upper is volledig bekleed in suède dat klavergroen kleurt. De klaver is ook weer terug te vinden in het witte stiksel op de hak. De gouden details op de Swoosh en hak zijn een knipoog naar de Ierse mythe van de pot met goud aan het einde van de regenboog. De witte midsole met daaronder een gum outsole geeft de sneaker nog een retro touch.

Nike SB Dunk Low 'St Patrick's Day' - Shamrock

BQ6817-303 · Prijs vanaf €145,-

Naar alle aanbieders

2. Atmos x Sneaker Freaker x Asics Gel-Lyte III OG ‘Alley Cats’ | 1201A529-020

Atmos x Sneaker Freaker x Asics Gel-Lyte III OG 'Alley Cats' | 1201A529-020
Atmos x Sneaker Freaker x Asics Gel-Lyte III OG 'Alley Cats' | 1201A529-020

Het Australische footwear magazine Sneaker Freaker en de Japanse sneaker boetiek Atmos werken samen met Asics aan de Gel-Lyte III OG ‘Alley Cats’. De sneaker is geïnspireerd door zwerfkatten uit de stegen van Tokyo en Melbourne, de thuisbasissen van Atmos en Sneakerfreaker.

Op de bovenkant van de sneaker wordt een bijzondere mix aan materialen gebruikt. Zo zijn overlays bij het middenpaneel en de heel tab van een harige koeienhuid die crème van kleur is. Op de kraag en tong vind je een glimmend satijn dat paars kleurt. Verder is het paar bekleed in grijs en paars gekleurd suède.

Atmos x Sneaker Freaker x Asics Gel-Lyte III OG 'Alley Cats'

1201A529-020 · Prijs vanaf €139,-

Naar alle aanbieders

3. Air Jordan 1 Low SE ‘Edge’ | DR0502-101

Air Jordan 1 Low SE 'Edge
Air Jordan 1 Low SE 'Edge

De Air Jordan 1 Low SE ‘Edge’ is opgesplitst in twee tegenovergestelde colorways. Vanaf de buitenzijde lijkt de schoen een klassieke ‘Panda’ colorway te hebben, met een wit leren basis met zwart leren overlays. Ook de tong is half wit.

Wanneer je naar de binnenkant van de schoen kijkt is het echter compleet het tegenovergestelde. Hier is de basis van zwart leer met leren overlays die wit kleuren. De veters zijn wel volledig zwart en de Jordan branding op de hak is weer volledig wit. Ter afronding heeft het paar nog een klassieke witte midsole met een zwarte outsole.

Air Jordan 1 Low SE 'Edge'

DR0502-101 · Prijs vanaf €58,-

Naar alle aanbieders

4. Air Jordan 1 Low WMNS ‘Mystic Navy’ | CZ0775-041

Air Jordan 1 Low WMNS 'Mystic Navy'
Air Jordan 1 Low WMNS 'Mystic Navy'

De geliefde blauw, zwart en witte Jordan colorway is weer terug te vinden Air Jordan 1 Low WMNS ‘Mystic Navy’. Het bovenwerk van deze low-top is volledig bekleed in leer. De mudguards, het midden en de tong kleuren zwart. De toebox en hak hebben een ‘Mystic’ marineblauwe kleur. De witte midsole zorgt voor een fris contrast, waarna de blauwe outsole weer mooi matcht met de upper.

Air Jordan 1 Low WMNS 'Mystic Navy'

CZ0775-041 · Prijs vanaf €56,-

Naar alle aanbieders

5. Air Jordan 1 Mid ‘Bred Toe’ | 554724-079

Air Jordan 1 Mid 'Bred Toe
Air Jordan 1 Mid 'Bred Toe

We sluiten het lijstje af met de Air Jordan 1 Mid ‘Bred Toe’. De Bred kleurstelling, wat een combinatie is van de woorden black and red, is erg geliefd onder de Jordan liefhebbers. Op deze sneaker zijn deze kleuren weer op een unieke wijze toegepast. Het bovenwerk is volledig bekleed in leer. Hierop kleuren de toebox, Swoosh, tong en kraag rood. De overige overlays zijn zwart van kleur en het middenpaneel is wit. Ter afronding heeft het paar een witte midsole met een zwarte outsole.

Air Jordan 1 Mid 'Bred Toe'

554724-079 · Prijs vanaf €82,-

Naar alle aanbieders

Dit waren de vijf ‘Most Wanted Sneaker Releases’ van week 27. Wil je nou altijd op de hoogte zijn van alle hyped sneakers? Download dan de Sneakerjagers app! Hier vind het laatste sneaker news, een release kalender, leuke giveaways en sneaker release informatie allemaal in één plek.