Skip to content
Upcoming

De Mizuno Wave Rider 10 OG keert terug op 13 juni

9 juni 2020 17:01
De Mizuno Wave Rider 10 OG keert terug op 13 juni

Mizuno is de laatste tijd lekker bezig. Het merk is sinds 2018 weer volledig in the picture. Dit komt voornamelijk door het feit dat het merk perfect aansluit bij de huidige retro-runner trend. Een bekend model van Mizuno, de Wave Rider 10 OG, is er eentje die perfect in dit rijtje thuishoort. Op 13 juni 2020 keert de originele Mizuno Wave Rider terug op de markt. Het is dus hoog tijd om eens een gedetailleerde blik te werpen op deze futuristische sneaker. 

Het bovenwerk van deze sneaker schreeuwt gewoon de jaren 90. Met de zilveren, rode en blauwe details zorgt de sneaker voor een echte retro-look. Het model kwam echter niet in de jaren 90 uit, maar in 2007. Door zijn relatief jonge bestaan heeft het model dus ook een redelijk geavanceerde technologie. Zo is de sneaker gemaakt om schrokken te absorberen tijdens het rennen/hardlopen. Aangezien het grootste gedeelte van het bovenwerk ook gemaakt is van mesh zorgt het er ook voor dat je voetjes lekker luchtig blijven. 

De Mizuno Wave Rider 10 OG zal weer terugkeren op 13 juni 2020. Het model komt onderanderen uit bij SNS

Mizuno Wave Rider 10 OG 'White'

Prijs onbekend

Naar alle aanbieders

Voor meer informatie over deze release of over de talloze andere check je de Sneakerjagers Releasekalender. Je vindt hier het meest complete overzicht van alle sneakers die de komende tijd nog uit zullen komen. Hiernaast check je in de Sneakerjagers Releasekalender ook de meest hyped sneakers van dit moment.

Wave Rider 10 OG
Wave Rider 10 OG
Wave Rider 10 OG
Wave Rider 10 OG