Skip to content
Upcoming

Mizuno Wave Rider 1 premium in een ‘Black Seashore’ colorway

25 maart 2019 16:53
Mizuno Wave Rider 1 premium in een ‘Black Seashore’ colorway

Mizuno is één van de oudste sportmerken en bestaat al sinds het jaar 1907. De laatste tijd belandt dit merk steeds vaker in de picture. Ook niet zo gek eigenlijk als je kijkt naar de afgelopen releases. Eerst kwam Mizuno al met het ’90’s Atletic’ pack, Daarna volgende al snel een nieuw pack genaamd ‘Seashore’. Over dit ‘Seashore’ pack is al eerder geschreven, maar nu hebben wij één van de drie paartjes kunnen bemachtigen. Dit is de Mizuno Wave Rider 1 Premium ‘Black Seashore’. In dit blog gaan we gedetailleerder in op deze sneaker. Benieuwd? Lees dan vooral verder!

Mizuno Wave Rider 1 Premium ‘Black Seashore’

‘Black Seashore’, ofwel zwarte kust, zegt veel over de sneaker. De sneakers uit het pack zijn namelijk geïnspireerd op de echo van verre stranden. De upper van de Wave Rider 1 is voorzien van militairy-grade canvas met daaroverheen elementen van glad pigskin suède. Beide materialen hebben een zwarte kleur gekregen. Naast zwart, zien we ook nog wit, geel, en zelfs een beetje zilver terugkomen op de upper. De kleur wit zien we terugkomen in de verschillende Mizuno branding. Deze zijn geplaatst op de heel, de tongue en aan de zijkant van de toebox. De branding op de heel en toebox zijn geborduurd, de branding op de tongue is echter gemaakt van rubberachtig materiaal waar een licht gele gloed overheen valt. De gele kleur vind je terug op beide zijkanten van de sneaker. Hier overheen loopt namelijk een subtiele golf, dit verwijst weer terug naar de inspiratie voor de sneakers.

Deze donkere upper is geplaatst op een contrasterende witte midsole. Door het gebruik van wit op de upper sluit deze midsole echter perfect aan. Ook op de midsole wordt er terugverwezen naar de naam van het pack. Hierop is, net zoals op de zijkanten van de upper, een golf te zien. De golf op de midsole is echter zwart gekleurd om net even dat extra contrast te creëren. Om nog wat meer kleur op deze sneaker te krijgen, heeft Mizuno de sneaker op een blauwe outsole geplaatst. Deze outsole is gemaakt van see-through rubber om de beachy en natuurlijke sfeer van het ‘Seashore’ pack goed weer te geven.

Release info

De Mizuno Wave Rider 1 Premium is afgelopen zaterdag, 23 maart, al uitgekomen voor een prijs vanaf €135,-. Wij zijn benieuwd wat jullie van deze sneaker vinden, dus laat vooral je mening achter door de sneaker een up- of down-vote te geven!

Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender, download je de Sneakerjagers app in de Apple app store of de Google Playstore en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox.


Mizuno Wave Rider 1 Premium "Black Seashore"

D1GA192609 · Prijs vanaf €94,-

Naar alle aanbieders
"Mizuno Wave Rider 1 Premium 'Black Seashore' D1GA192609"
"Mizuno Wave Rider 1 Premium 'Black Seashore' D1GA192609"
"Mizuno Wave Rider 1 Premium 'Black Seashore' D1GA192609"
"Mizuno Wave Rider 1 Premium 'Black Seashore' D1GA192609"
Images by: Sneakerjagers