Skip to content
Upcoming

Mizuno brengt de Sky Medal terug met het nieuwe Sportstyle pack

16 juli 2019 11:44
Mizuno brengt de Sky Medal terug met het nieuwe Sportstyle pack

Mizuno is volop bezig om populaire jaren ’90 modellen weer terug te brengen. Eerder kwam dit Japanse merk al met nieuwe en moderne colorways voor de Wave Rider. Dit keer is het de beurt aan de Sky Medal in het nieuwe Sportstyle pack.

De Sky Medal verscheen voor het eerst in het jaar 1992 tijdens de openingsceremonie van de Olympische Spelen in Barcelona. Een jaar later kwam dit zeer uitgesproken silhouet op de markt. Mizuno gaat terug in de tijd naar 1994 voor inspiratie. Het nieuwe Sportstyle pack bestaat uit 4 verschillende colorways op de Sky Medal. Hierop zien we de originele belijning en kleurencombinaties terugkomen. De sneakers van toen straalden al een flinke dosis aan moderniteit uit waardoor Mizuno weinig aanpassingen heeft moeten maken. Hierdoor zet Mizuno nu een echte klassieker neer. De 4 colorways stralen een combinatie uit van nieuw & vintage, sport & lifestyle en iconische belijning & opvallende kleuren.

De details

Het Sportstyle pack Bestaat uit 4 verschillende colorways op de Mizuno Sky Medal. Elke colorway bevat een base gemaakt van mesh met daaroverheen een wit leren overlay. De kleurencombinaties zie je vooral terugkomen op de details op de sneakers zoals de RunBird op de zijkant van de sneakers, maar ook de sockliner. Daarnaast zien we diezelfde kleuren ook terugkeren op de zool. De kleuren die voorkomen op deze sneaker zijn verschillende tinten blauw, rood, paars, groen en natuurlijk zwart en wit. Benieuwd hoe deze kleuren zijn samengevoegd in de 4 colorways? Scrol dan vooral door om de foto’s te bekijken.

De 4 colorways in het Mizuno Sportstyle pack zijn op dit moment al verkrijgbaar bij verschillende stores. Check hieronder de storelists om te zien waar jij deze opvallende sneakers kan bemachtigen!


Mizuno Sky Medal ‘Blue’ | D1GA192425

Mizuno Sky Medal 'Blue'

Prijs onbekend

Naar alle aanbieders

Mizuno Sky Medal ‘Blue / Red’ | D1GA192427

Mizuno Sportstyle pack

Mizuno Sky Medal 'Blue/Red'

Prijs onbekend

Naar alle aanbieders

Mizuno Sky Medal ‘White’ | D1GA192467

Mizuno Sky Medal 'White'

Prijs onbekend

Naar alle aanbieders

Mizuno Sky Medal ‘Jasmine Green’ | D1GA192409

Mizuno Sportstyle pack
Images by: Mizuno

Mizuno Sky Medal 'Jasmine Green'

Prijs onbekend

Naar alle aanbieders