Skip to content
Staff Picks

Met deze glitter sneakers dans jij de hele nacht door 🕺

26 augustus 2021 19:00
Met deze glitter sneakers dans jij de hele nacht door 🕺

De clubs en discotheken zijn helaas nog niet open, maar volgens de corona versoepelingen staan we voor het einde van het jaar weer de hele nacht lang op de dansvloer. Voor deze eerste avond na een hele lange tijd zonder, willen we er allemaal stijlvol uitzien. Met glitter sneakers steel jij de show.

Om jou te helpen aan de beste glitter sneakers voor de feesten en festivals die er aan zitten te komen, hebben wij een special glitter selectie voor jou gemaakt. Scroll naar beneden om deze lijst te bekijken. Wil je liever zelf een keuze maken tussen alle glitter kicks die op dit moment verkrijgbaar zijn? Klik dan op de knop hier onder.


Glitter sneakers voor festivals

Voor festivals heb je schoenen nodig die comfortabel zijn, maar die ook tegen slechter weer en tegen een slechtere ondergrond kunnen. Een stevige zool is dan erg belangrijk. Met de acht glitter sneakers hier onder beleef jij een stijlvol en comfortabel weekend tegelijkertijd.

Converse Glitter Platform Chuck Taylor All Star High Top

We beginnen met de Converse Glitter Platform Chuck Taylor All Star High Top. Dit model heeft een plateauzool waardoor de ondergronden van het terrein niet uitmaken. Je loopt met deze schoen altijd comfortabel. Op het bovenwerk zitten enorm veel glitters.

Wat extra leuk is, is dat je dit silhouet kan personaliseren. Je kan de tong bijvoorbeeld een dierenprint geven of je kan verschillende kleuren glitter gebruiken.

Deze sneaker kost €110,00. Is dit silhouet wat voor jou? Klik dan op de afbeelding hier onder.

Converse Glitter Sneaker Platform Chuck Taylor All Star High Top

Buffalo London

Dit silhouet van Buffalo London valt meteen op. Op het bovenwerk zitten holografische en glitter panelen. Roze en blauw bedekken dit bovenwerk.

Deze schoen heeft een nog hogere en dikkere zool dan de Converse hier boven. Deze zool is grijs en is wel vijf centimeter hoog. Zo heb je ook geen probleem om boven langere mensen uit te kijken.

Dit model kost €189,00 en is verkrijgbaar via de afbeelding hier onder.

Buffalo London

Vans UV Glitter Old Skool

De Vans UV Glitter Old Skool zijn perfect voor festivals wanneer de zon schijnt. Wanneer je dit paartje namelijk bestelt en geleverd krijgt, heeft het bovenwerk een lichtgroene kleur. Zodra je met deze kicks de zon in stapt verandert het in roze.

Uiteraard zitten er een hele hoop glitters op het bovenwerk die extra zichtbaar zijn wanneer het bovenwerk roze is gekleurd. De zool van dit model is een stuk dunner, maar blijft comfortabel voor langere dagen.

Deze Old Skool is nu in de korting en kost €63,00. Wees er snel bij door op de afbeelding hier onder te klikken.

Vans UV Glitter sneaker Old Skool
Vans UV Glitter sneaker Old Skool

adidas Rivalry Low | FW9618

Deze glitter sneaker van adidas, de Rivalry Low, heeft een lederen bovenwerk in het zwart. Tussen de drie adidas strepen en op de hiel komen de glitters tevoorschijn.

De rest van het bovenwerk bestaat uit allerlei verschillende kleuren, waardoor dit paartje echt opvalt. Dit model is voor de feestganger die wel van glitters houdt als het subtiel er in zit verwerkt.

De Rivalry is nu in de korting en kost €74,96. Klik op de afbeelding hier onder om dit silhouet te scoren.

adidas Rivalry Low

Glitter sneakers voor nachtclubs en discotheken

In de winter zijn we allemaal liever binnen dan dat we op een koud festival staan met onze dikke winterjas aan. Daarom hebben wij ook vier paartjes geselecteerd die niet geschikt zijn voor een festival, maar wel voor een avondje uit.

Nike DBreak | DH4263-100

De Nike DBreak is een stijlvolle en comfortabele glitter sneaker. Het bovenwerk is gemaakt van mesh, waardoor de schoen makkelijk kan bewegen en jij daardoor lekker vrij kan dansen.

De overlays zijn in het zilver. De Swoosh en de heeltab zijn bedekt in een hele hoop glitters. Als je dit model draagt moet je alleen wel oppassen dat er geen bier overheen komt, aangezien het bovenwerk wit is.

Dit model kost nu in de sale €69,97. Is dit paar wat voor jou? Klik dan gauw op de afbeelding om het toe te voegen aan je winkelmandje.

Nike DBreak

Converse Glitter Chuck 70 High Top

De Chuck 70 is omgetoverd tot een sneaker die je niet kan missen tijdens het uitgaan. Het bovenwerk is zwart met blauwe, zwarte en witte glitters.

Dit paartje is makkelijker te dragen naar de club aangezien de zool niet te dik is en het bovenwerk gemaakt is van canvas. Door de platte zool kan jij alle dansmoves uit de kast halen en uitvoeren.

Dit paartje kost €110,00 en is personaliseerbaar. Klik op de afbeelding hier onder om deze aan jouw collectie toe te voegen.

Converse Glitter Sneaker Chuck 70 High Top

Alexander McQueen Tread Slick

Deze glitter sneaker van Alexander McQueen steelt de show. De zool is erg uniek en bestaat uit verschillende lagen. Uiteindelijk is deze vier centimeter hoog.

Het bovenwerk heeft wat weg van een lage Chuck Taylor, maar is helemaal eigen gemaakt door McQueen. Op het bovenwerk zitten zoveel zilveren glitters dat deze sneaker zelf bijna een discobal is.

Dit model is wat duurder dan de rest en kost €520,00. Klik op de afbeelding om dit paartje te shoppen.

Alexander McQueen

Jimmy Choo Hawaii/F

Ook Jimmy Choo houdt van een glittertje. Het bovenwerk van het Hawaii/F model is helemaal bedekt met glitters in alle kleuren van de regenboog. Een echte eye-catcher dus.

Boven de glitters zitten lederen stiksels die de kraag, de toebox, de veterogen en de neus aangeven. Door alleen de omlijning te laten zien krijgt het model een unieke uitstraling.

Dit paartje zit in hetzelfde prijssegment als de Alexander McQueen’s en kosten €475,00. Klik op de afbeelding om deze te kopen.

Jimmy Choo

Hopelijk heeft deze selectie jou genoeg inspiratie opgeleverd voor jouw volgende paar glitter sneakers. Wil jij vaker nieuws lezen over kicks? Volg ons dan op Instagram en houd onze blogs regelmatig in de gaten.